Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

arkadaşlar artık bu konu başlığı tanışmadan çok chat odasına döndü.diyorum ki aramızda birşeyleri paylaşalım tartışalım gezi planları kuralım.ama her defasında bu konuyu açtığımda merhabalar ve günaydınlar görüyorum..bence bunlar gereksiz zaten bu sayfaya yazan insanların çoğu günlük hayatta ve msnde bolbol görüşüyorlar birde burada yazıyorsunuz bence bu gereksiz bir davranış...

Scudo
@çağatay_çankaya

Hakli oldugunu dusunmuyorum. Burda insanlarin yaptigi oylesine bir "merhaba" degil! Ben gunlerdir olusturulmaya calisilan sinerjiyi gorebiliyorum. Caba kesinlikle takdire deger;) Nasilsin Cagatay? (bak nasil ise yaradi, cunku ben seni msn listemden cikardim:D :eek: :rolleyes: )

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
@gugus

valla parantez içindeki yazdıklarını anladım da işe yaran nedir..

• Beğen
Tepkiler: gugus
Anlıyacağın Burada herkez sadece istediği kişiye değil herkeze günaydın diyor giren herkez günaydını görüyor ve ister cevap verir isterse vermez. burayada hiçbirşey yazmassak konu uçar gider avrupa yakası diyer biyerde olmaz. Sonuçta kimsyi buraya zorla sokup günaydın selam yaz demiyoruz..

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
İyi hafta başları arkadaşlar.. Bol kazançlar...

Gunaydın arkadaslar,hepinize stressiz ve mutlu bir hafta diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
...Bir memleket turundan sonra herkese selam... ve günaydın arkadaşlar

Yok fatih civarında binen, 1-2 saatlik tur atacak olan, ben hazırım...

Can çıkar huy çıkmaz derler ya, önümde kamyon yada otobüs görünce... çok alımlı görünüyorlar
Gel de arkasından gitme, dayanamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
Geri