Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
Tünaydın arkadaşlar, var mı bugün bisiklet hevesini alan... Dün çok kasmışım, kollarım ağrıyor-bisikleti dengede tutmak gerçekten zormuş-; bağcılar-merter-bayrampaşa-topkapı arası felaket... Arazi yapmak isteyenlere tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
Hele çok hızlıysanız 80-90 gibi, işiniz bayağı zor...
4 sene falan oluyor; umraniye beşiktaş tesislerinin yanından aşağı doğru inerken...Yük kamyonunun arkasındayım, hızım normalde, düzdeyken 75 falandı, inişe geçince 90-91 oldu. İnişteyken pedal çevirmeyi bırakmıştım. Ama kamyon da hızlanıyor, tekrar pedal çevirmeye başladım derken yalpaladım, ve yanımdan bir kamyon daha geçip önümdeki kamyonu solladı. İyice yalpaladı bisiklet.. Nasıl yavaşladığımı bilmiyorum, Allah korudu...
Onun için çok riskli, çok tecrübeli değilseniz girmeyin derim araç deryasına...

Bir başka olay da aynı yolun karşısı, bu sefer düzden yokuşa geliyor yol. Arkadaşım var, şu an iskenderunda. Kamyon arkasında gidiyor, yanımda vın diye geçiverdi. İlerde tekrar kendisini yakalama şansım oldu. "İyiki bırakmışım kamyonu" diyor. "Çünkü az ilerde kocaman taş vardı, tam da güzergahımın üzerinde", "ona çarpsaydım parçam bulunmazdı herhal, yine Allah korudu" dediğini anımsıyorum.
Arkadaşlar hayatımız ucuz olmamalı, tecrübeli olanlardan yararlanmak lazım..
Bu tarz olaylardan ibret almalıyız...

evt bende pazar günü bisiklere doğdum diyebilirim. düzerganımız şöyle idi: halıcıoğlu,yeşilpınar,eyüp,sirkeci,üsküdar,beykoz,riva ya gittik total 127 km tuttu atlayıp zıplamaktan sağ el bileğimin sakatlığı tekrarladı..:D

• Beğen
Tepkiler: yunusoymak
Arkadaşlar işiniz yoksa pazar günü büyük adada bi tur yapalım ne dersiniz...?

@dagci

Ney olsun be emre dünkü yarıştan sonra mükemmel gidiyor çok zevkli geçti ama evde izlediğime pişman olmadım gold türbününde olamıyacağım için zaten ses konusunda bi sıkıntımda olmadığı için serin serin evde takıldım..

cumartesı sabahı Furkan ıle tekırdag yenıcıftlıge gıttık,110 km yı 36km/hız ortalama ıle bıtırdık fenaydı

Geri