Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@trinitrotoluen

Sen hallet işlerini şu ahavalarda serinlesin.. Benim bisikletimde gelsin işlerimizi yoluna koyarız..

• Beğen
Tepkiler: dagci
dün gece 20:21 de dışarı çıktım emrullah abi ile saat 22:00 a kadar gezdik.gece bile serin olmuyor yaa terden sucuk gibi oldum ama 35 km/s in altına inmeden eyüpten beşiktaşa gittik biraz da biz süratli idik.

@trinitrotoluen

Evet Yeni MTB alıyorum ama 10, ayda gelecek.. Ben Normalde yol isikleti kullanıyorum.. Ama Sonbahar / kış sezonunda MTB Olacak..

• Beğen
@sGonzales

Şimdiden hayırlı olsun abi.Yol bisikletinden sonra Mtb farklı gelirbiraz ama onada kısa zamanda uyum sağlarsın zaten.Artık birlikde pedallarız inşallah.

@hcyoldas

Evet baya bi zor olucak sanki yola cıktığımda MTB hiç gitmiyormuş gibi geliyor sanki pedalları boşa çeviriyormuşum gibi.. MTB de tek eksiğim biraz teknik onuda ormanda birkaç ağaçla buluştummu hallederiz aslında orman tecrübem var ama fazla değil yamaçlardan iyi iniyorum ve elbette pedallarız çok isterim..

• Beğen
Tepkiler: dagci ve hcyoldas
@sGonzales

Ana :)
Bende zaten benim bisikleti Erdoğanlar Bisikletten aldım (Lütfü abiden)
İyi o zaman ben ankaraya gidince bi uğrar senin bisiklete bakarım :p

@trinitrotoluen

Evet lütfü abiyle görüştük telefonda o whastle bisikletten alıcam ben orayı keşvettiğimde bisiklet kalmamıştı o bisikletinde kadrosu çok hoşuma gitti o yüzden gelmesini bekliyorum..

• Beğen
GÜNAYDIN FORUM MİLLETİNİN İNSANLARI.Her şey gönlünüzce olsun.

Geri