Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
slm bende Fatih ve cevresinde takılıyorum tabi açılmagımda deil yanii bisikletle sarıyere, göztepeye gittim en uzak yerler olarak tabii yanlız başıma gezmek pek keyifli olmuyor... turlara katılmak isterim bende kask,tayt eldiven yok yanlız... eldiveni alırız o bişey deilde taytla kask ı giymesek olmuyomu :)

@okan-sea
okan abi bi arasenin bilgisayara yükleyip deneriz çalışıp çalışmadığını ok

• Beğen
Tepkiler: dagci
@simoniuğur
belkide cdyi yüklemedimiz için öalışmıyor olabilir
bir deneriz yani

• Beğen
herkeze selam arkadaşlar bu gün dışarıda çok güzel bir hava işallah bu hava hafta sonuda böyle olur ve güzel bir hafta sonu geçiririz

• Beğen
@Cevat_Genc

Arkadaşım hadi tayt sorun değil bende kullanmıyorum ama kask olmadan çıkma trafiğe ne olup olmayacağı belli olmas..

Bende istanbula geldiğimin ertesi günü arkadaşlarınım yanına gittim yakın diye kask takmadım önüme aniden bi çocuk çıktı frenlere asılınca bisikletten uçtum gözüm morardı gözümün altı falan hep soyuldu ve şuan iz var geçer inşallah ben ucuz atlattım ama her zaman böle şanslı olunmaz...

Bi bayan arkadaşımızında arka tekeri patlayınca frenlere basmış ve sadece ön fren tutmuş haliye ve kafasının üzerine yere çakıldı kask paramparça oldu ve kafasındada çizikler falan oldu... Kasksız olsaydı neler olurdu düşünmek istemiyoruz bile...

...KASK KESİNLİKLE TAK....

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
@trinitrotoluen
size katılıyorum özellikle istanbul trafiğinde kasksız kolaşmak çok tehlikelidir çünkü bu söförler bizi insan olarak değerlendirmiyorlar sanırım öyüzden kasksız çıkmıyalım

@çağatay_çankaya
sen beni daha iyi anlarsın özelliklşe mimibüsçüler ve taksiciler üzerime çıkıcaklar sanki bide korna olayı var basmasalar sanki ölecekler kardeşimya

• Beğen
@simoniuğur

Yoo olmass kornaya basmazlarsa bi yerleri eksilir allahım ya :)
Kornaya bastıklarında bakıyom çok hızlı değillerse benimle hemen hemen aynı hızadalarsa geçiyom önlerine iice uyuz oluyolar sora yol veriyom :D

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
@simoniuğur

Ewt genelde benimde önümde trafik oluyo ama onları uyuz etmekten çok zewkli oluyo be :D

@simoniuğur

onlarda alışkanlık olmuş zaten kornaya basmak sürekli elleri üstünde ellerinden gelse kornayı otomatiğe bağlıyacaklar. birde hava korna olayları insanı korkudan öldürüyor....

@çağatay_çankaya
haklısın hele hastal tarafı yanından büyük kamyonlar geçiyor zaten rüzgar öldürüyor adamı bide onların havalı kornaları insanı yolun dışına atcakmış gibi oluyor

Geri