Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Abi sen hangi günler turluyosun...ve saat kaçta...hava durumu....nerden başlıyosun tura,nerde bitiyo.... Bende ona göre gelirim :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
hayır aktif ama hepimiz kendimizi turlara,özellikle şehirlerarasu turlara gömdüğümüzden fazla takip edemiyoruz.ama buralardayız ;)

Herkese Merhaba,

Kağıthanede oturuyorum çevremde forumdan takıp ettiğim bir kaç kısı var ama nedense bir türlü organize olup pedallayamadık. hafta içleri aksam 20.00 hafta sonlari genellikle tüm gün müsaitim turlamak için havalar artık çok müsait.
rotam genellikle totalde 80 KM kadar sürüyor tek basıma yapıyorum bu KM eğer katilmak isteyen veya davet etmek istelen arkadaslar olursa Facebook tan irtibata gecebilirsiniz ( eser yalçın ) olarak aratırsanız profil resmimde mavi carrotec mayon vardır simdiden tesekkürler.

Görüşme yapıldı.

Hayırlısıyla c.tesi günü bizimle mangal ziyafetine katılacak abimiz. :)

• Beğen
Tepkiler: yalçın eser
Ng650 kullanıcısını. Bu Avcılar sahil turu yapmak isteyen arkadaşlar irtibata geçelim

Selamlar!

Kendisiyle dün 28 mayıs günü saat 19:30 itibariyle 00:00'a kadar hoş ve güzel bir şekilde pedalladık. Kendisiyle yemekler yiyip, muhabbetlerimizi gerçekleştirdik. Pazar günü de bir sıkıntı olmazsa köprü geçişine katılmayı planlıyor bizlerle birlikte.

Hayırlısı olsun tanıdığıma (tanıdığımıza) memnun oldum. (memnun olduk.)

Sevgiler.

selamün aleyküm herkese bede aranıza yeni katıldım ve bisiklet turlarına katılmak istiyorum kimseyi tanımıyorum uzun mesafeler katetmeyi severim beni yönlendirin. Bütün pedal sevenlere selamlar

Merhaba,

21:30 gibi buluşup saat 01:00-02:00 tarzında toplamda 4-5 saatlik iftar sonrası tur yapmak isteyenler burada mı?

Her yer olabilir ama genel güzergah olarak kullandığım yerler:

Karaköy - kabataş - beşiktaş - ortaköy - bebek - arnavutköy - emirgan ardından dönüş. Ortalama gidiş-dönüş yanlışım yoksa +50km olması lazım. Ortalama hız: 25km/h

Duruma göre elbette ki; karaköy, eminönü, sirkeci, sultanahmet, sultanahmet sahil, beyazıt, eminönü, karaköy yapılabilir. :) Alternatiften bol bir şey yok.

Yada karar verilecek yerlere gidilebilir. :)

Hasköy, sütlüce, eyüp, fener sahil, balat sahil, karaköy köprüsü, şişhane, karaköy yapılabilir. :)
Devamlı olarak gezdiğim için artık her yolun aynı yere çıktığını ezberler olduk.. :)

Sevgiler.

Ben eyüpteyim, henüz bisikleti almadım, alsam da ışıklandırma çinden geliyor hafta sonu için karanlık bir tur yapmaya cesaret edersem katılmak isterim :)

@Ahmet Eroğlu

Yollar karanlık değil ama fark edilmek için gerekli tabi ki. Ben de aküye bağlı olaran 2 led aydınlatmayı (hemen hemen motorsiklet aydınlatması gibi olan farımı söktüm.) Araç kornası mevcut önünde. :) Bu yüzden fark edilmemek elde değil. Arka ışık ve kedi gözlerimle de fark yaratabiliyorum. Çinden gelen ürünlerim de var aliexpressnden. Ne zaman isterseniz haberleşelim.

Zeytinburnu yakinlarindayim tur olursa katilabilirim bi mesajiniz yeter.

mert başkan ben katılabilirim başkan :) iyi oldu bu belki yeniden eskisi gibi toparlanırız hemde

merhaba şişli-m.köy-kagıthane çevresinde buluşup tur yapabileceğim arkadaşlar arıyorum bolca vaktim var.bayram yaklaştığı akşam 22.00-01.00 saatleri arası müsaitim.bayramdan sonra 7 24 pedal asagıda facebook adresımın lınkı forumdan ıletısım kurması zor oluyor eklemek ısteyenler ıcın (link)

@Abdullah Cimis

Facebook adresiniz için mesaj gönderdim.

@dursundoganay

Facebook'dan haberleşelim; Dursun.
Grup kurmak istesem kurarım sorun yok. Ancak grub işi yaş olduğunu er geç anladım gereği yok. :)

@murataslan

Facebook ekledim.

Geri