Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Eeee noldu ıkı saat gırmemıstım 3 sayfa yazılmıstı herkesın hızı kesıldı?
Sabah yenıkapından 08:30'da denız otobusu var donus ise 19.30'da,
kişi başı 14 tl artı 5 tlde bısklet için 19*2=38 tl kişi başı gidiş-dönüş ücreti
Ben dusundumde arabayla gıdıp golun etrafında bısklete bınsek daha ıyı olur :D
kişi başı 30 tl versek 4 kişi 120 tlye gıder donerız hemde arabada pıknık,
yiyecek-içecek v.s.de goturebılırız.

hasip pazar takılalaım senle fener kilyos yaparız dalgamızı geçeriz

@Raif Korkmaz

4şanslı kişi,
bendeki bisiklet taşıyıcı thule iyi bişey gibi, 4 mü yoksa 3 mü taşıyordu hatırlıyamadım şimdi. (3 tane taşıyormuş)

Dragon haliç kurek yarışları takımına katıldım işyerimde, antremanları hafta sonu. Mayısa kadar sürecekmiş.
Antreman Ctesi olursa ben pazar gelirim.

@Raif
Hesap kitap iyi görünüyor..:)

@Ali Emre Akcan

ovvvvvvvv babo ali dost.....
nerelerdesin ....
yahu şu kırmızı urba açsada garipçe bi sollasam onu diyorum gene, geçen sefer fena çarpıldı sonucunda faceden yöneticilikten istifayı çekti
yaşasın kötülük....
hasip aga bana kızıyor bırak şu adamın yakasını diyor yağma yok ...

:) :) :) :) :)

@mustafa akman

Yalova-İznik-Yalova gerçekten zor olur...
eğer gurup olarak etabın tamamlanmasını düşünüyorsak aramızda bu etabı tamamlamayacak ve tamamlayamayacak arkadaşlar olabilir bu durumların birinde yada ikisinde yapılacak olanı konuşalım derim ayrıca araçla gitmek isteyenler araaçla gitsinler zaten kapasite 4 bisiklet+kelle...
gurup 4 ten fazla olursa zaten ya ikinci bir araç yada altanatif yollara baş vuracağız...ben araca binmem deniz otobüsünede binmem önceki sayfada yazdığım yolu takip edeceğim... sonuçta deniz otobüsü ile gidenlerle Bursa yoluna girdiğimizdeki benzin istasyonunda , araçla gidenlerlede Orhan Gazi de buluşuruz Gölün etrafı birlikte dönülür ve Yemekler birlikte yenilir...

dikkat edilmesi gereken husu şu olmalıdır ki....
Deniz otobüsü ile dönecekler en az zamana sahip olanlardır buna göre ortalama hız ve mola süreleeri belirlenmeli ki yolda kavga çıkmasın :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):D :D :D :D :D :D :D :D

arkadaşlar
şöyle yapalım
hepimi,z bisikletlerin fotoğraflarını çektirip cebimize koyalım
ben kocaman bir iznik resmi bulayım
oturup karşısında sülüman ağanın köftelerini yiyelim

denemeden anlayamayız arkadaşlar

iznik yolundan geri dönüş her zaman her yerde araçla olur

Yalovadan iznike gitmek isteyenler(nefesleri nerede yeter bilmeyenler yani; dönüş yalovadan, veya 19:30a yetişemezsek topçular hattına geçeriz)
mustafa
recep
ural

resim ortaya çıksın
herkes fikrini beyan etsin

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
araç ile giderseniz pişman olmazsınız orhan gaziye bırakılır araç yada araçlar ordan gölün güneyinden alırsınız yolu ama ben derimki tabi size kolaylık olur kuzeyden gidip gene kuzeyden dönmek gerçi sıkıntı olabilir aynı yolu gerisin geri almak, yol çok sarsacak evet mtb nin amortisörü bile fayda etmiyor çakıllı asfalt yol..yalnız şunu itiraf etmeliyim gerçekten bi acaip köftesi var iznik in .......

@ilkercom

sen gelmiyor musun ilkercim
olay bu pazar

selim leylak da gelsin
ne de olsa o yolu geçen sene gitmişti
onun fikri nedir acaba

fikri beklenenler
Ali Emre Akcan, ayhan248+, can ayan, çağrı türkmen, gezgin durmaz, Goflet, Hamdi Karabacak, ilkercom, Selim Leylak, Ünal Altay

@Onur Berberci

Araç bısıkletıyle beraber max. 4 kısı alabılır :mad:
Benım dusuncem tamamını cevırerek gıdemeyecek olan 4 kısı aracla gıder
dıgerlerıde denız otobusu yada aytekın abının dedıgı sekılde, aracla gol
kenarına kadar gıderız ve aracı orda bırakıp golun etrafını ve cıvar yerlerı
gezerız, golun dısında da ıznık ve bolgesınde gezılecek guzel yerler var antık
tıyatro v.b. gibi,ayrıca aracla gelmenınde bıze faydaları olacak mangal,
yıyecek-ıcecek v.s. aracla tasınmıs olur, benım fıkrım budur, aksı halde
grubun temposunu dusurmemek ıcın ben katılmayı dusunmuyorum.

@mustafa akman

sevgili mustafa dostum....
açıkçası artık sıkıldım şu taşıt olayından birincisi eskihisar topçular arası feribot bana uyar 6 ytl ona lafım yok ama benle bostancıdan basacak adam yok ta eskihisara artık trenede binmeyeceğim ne gidişte nede dönüşte tren ile dönüş bence işkence, hesap kitap yaptım gölün güneyinden alınırsa bu iş bana 240 km ye patlarki valla gelen olmaz bu durumda tabi ...yalnız olarak bu tura soyunmak risk hemde bayağı risk hele hele gebze tuzla arası ölüm yolu emniyet şeridi çok dar adamı orda uçurur kamyonlar ...kartepe bile bu yüzden artık bitti gerçi sabah kartepe hatırına trene eyvallah derim sadece o da gidişte ama dönüş istanbula bisiklet ile ama pek soyunan olmuyor bu duruma haklı olarak çünki iş bayağı çetin 150 km toplam .....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri