Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
yenikapıdan yalova 830da kalkar
dönüş 1930da
gelecek olanlar kendi biletlerini önceden almalılar

Can başlat listeyi

@Hasip Çehre

ayrıca şekerim düşünce şeker gibi olurum yahu...

http://www.medyumca.com/medyum_zeynel/image/nazar.jpg
http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg
İDO yenikapıdan yalova 830da kalkar
dönüş 1930da
gelecek olanlar kendi biletlerini önceden almalılar
sadakalarını vermeliler (10 kuruş)
1 Can
2 Hasip
3 Mustafa
4
.....
ayrıntılar cuma turda konuşulsun

@mustafa akman

Hiç durmadan 45-50 dak. yüzebilir hale gelmekte fayda var.
Öteki türlü biraz eziyetli olur, en kötü bota alınırsın.
Yüzme lisansı yoksa, havuzda yapılan elemeleri geçmek gerekiyor yarıştan önce.
Geçen sene geçip, yarışıda bitirebildiğim için bu sene bana eleme yok.
Ama bu da çok acayip bir deneyim, geçen sene boğazın sularına atlayana kadar bir yanım hep tırsaktı. :D :D
llk bir kaç yüz metre Yusufla beraber yüzmüştük. :):)

Şu yapılması muhtemel turlara tarih de yazın, ilk bakışta algılansın lütfen ;)
Hafta sonu 2 günlük mü bu turlar?:rolleyes:

son durum
Selimpaşa- karaburun gidiş dönüş 110 k
yalova-iznik gidiş dönüş 130k
iznikten dönüş daha kolay
karaburundan zor
karaburuna ulaşan iznike ulaşır
iznikden dönüş pedalsız daha kolay (vızır vızır araba)
karaburundan nasıl dönersin tekerin kırılırsa

bence İznik"e gidelim

üstelik köfteler REcep"den

@mustafa akman

Abi ne karar verilirse ben uyarım , baktım çok zorlanıyorum atlar otobusle donerım :mad: yada aklıma bı fıkır geldı ama kımseye soylemeyın, ben yanıma uzun bı cekme halatı alacam gerektıgınde kullanırım, ama kendımı dusundugumden degıl hasıp abı ıterken yorulmasın dıye ona yardımcı olmak ıcın :D :D :D

değerli arkadaşlar...
Karaburun etabı Selimpaşadan nasıldır bilemiyorum...
ama İznik etabı şöyle , eğer Yalaovadan çıkılırsa Orhan Gaziye giderken gerçekten ciddi bir çıkış var o çıkışın inişi Orhan Gaziye burada bildiğim çok iyi bir çorbacı var fiyatlarıda uygun ilk yemek molası burada verilir arkasından Sölöz yönüne devam edilir Göl etrafı neredeyse düz gibi çıkış sayılacak bir yükseltisi yok eğer deryar yapılırsa ciddi ortalama tututurulabilinir 30km/h gibi Gökman arkadan gelirse +2 puan alır onun ortalaması 32km/h olur:):):):):):)
İznikte köfte molasının ardından tarihi ve kültürel küçük bir turlamadan sonra tekrardan pedallara asılınılır...tekrar Orhan Gazi'den Yalova istikameti yapılır...
İateyen Eskihisardan Topçulara geçer dönüştede tam tersini yapar isteyen Yanikapı - Yalova ve Yalova - Yenikapı yapar...
ben şöyle yaparım Karaköy-Haydarpaşa-Gebze-Eskihisar-Topçular buradan çeviririm...daha ucuza gelir...

size önerim araçla Orhangaziye kadar gidin ve oradan çevirin böyle çok rahat bir tur olur...
Yalovadan başlarsanız İznik e çok geç varırsınız ama İznikten bi şekilde araçbulabilirsiniz Yalovaya falan yani şuan için Yalova-İznik-Yalova çevirmek hayal gibi bişey olur...

geleleim Selimpaşa-Karaburun etabına....
l have really no idea...:):):):):):):):):):):):)

boşverin beyler sahilde mangalımızı yapalım biz Begümde..:):)=:):):):)::):):):)

vay vay iznik muhabbeti.....
evet orhangaziye araba ile gidilmesi daha akıllıca yalovadan orhangaziye doğru tırmanışlar var ....
ben artık emekli oldum araya taşıt sokmamaya karar verdim açmış olduğum kartepe mangalada öyle .....
araba ile gidip gelmece idi...sonuçta 3 kişi var ama biri şüpheli ...
bu iş tabi yatar 15 ytl ye mal olmakta yol parası... hem o gün kırmızı urbanın gene peşine düşerim benim güzergahlara girer mirer neme lazım .....

:) :) :) :) :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri