Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hamdi Karabacak

Dun nerdeydın???
Butun gun bekledım kımseden ses cıkmadı :mad:
Neyse abı hele bı cuma olsunda bakarız, sen arabaylamı gıdeceksın,idoylamı?

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Scudo
@Raif Korkmaz
listeyi görmedin mi

27.03.2011 İznik köfte yeme turu (akşam dönüş)
Arabayla Orhangaziye
11:00 da orada olurlar. yalova grubunu beklerler
1.Hamdi
2.Levent
3.Raif
4.serhat floryadan
5.serhatın arkadaşı
6.

08:30 da yenikapı iDO hareket yalovadan 09:45de hareket edenler. topçular grubunu beklerler
1. mustafa
2.recep (köfteci)
3. Ural
4.

topçular grubu
1.Hasip
2.Onur

kurallar...
zaten belli. ekip geride bırakılmaz vs vs
Gökmen"im gelirse o benim himayemde

dönüş
(link)

@Raif Korkmaz

Haydaaa atilla mayda

recep gibi yazdın sandıydım

direk mesajları okumadan
"s.a akşam tur var mı?"
der ya
:)

öperim yanaklarından

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
evet olay şekillenmeye başlıyor fakat dikkatimi çeken şu oldu Can Ayan abi mevzulara uzak kalıyor acaba onun Selimpaşa-Karaburun teklifi havada kaldı diye olabilirmi ???
arkadaşlar eğer Can Ayan abi İznik e gelmezse bende gelmem çünkü kendimi fena hissettim ben onla Selimpaşa-İznik yaparım ama bizle gelirse bende İznik e gelirim fakat şöyle bir durum var geçen bu tur için umutsuzluğa kapıldığım ve birde dalga dümen görünce tmamen koptum bende arkadaşıma söz verdim hafta sonu için faka şimdi görüyorum ki ortamda bir heyecan var bir istek ve arzu var havada iyi dolayısıyla arkadaşımı ikna edebilirsem (bayan) ki hiç sanmıyorum gelirim yada onla birlikte geliriz fakat akşam çok fazla vakti yok yani 20 - 21:00 gibi Z.burnunda olmamaız gerek...dolayısı ile bu bağlamda Rafo nun araçta biz 2 kişi Rafo 1 ve bir kişi daha muhtemelen Onur Berberci olur bu şekilde...yalnız Rafo el insaf maaliyet çıkar özelden görüşelim uçma fazla gazlı araç varsa ondan al bu hafta :)

Can Ayan abi...
senden helallik almadan gitmem abi yada biz Karaburun yaparız....

liste çıktı
isteyen gelir sevgili hasip

bayan arkadaşı üzme
ama
gelirsen sevinirim

dönüşte süper bir yol da buldum
orman içinden
iznikten karamürsele doğru
oraya da takılabilirdik

27.03.2011 İznik köfte yeme turu (akşam dönüş)
Arabayla Orhangaziye
11:00 da orada olurlar. yalova grubunu beklerler
1.Hamdi
2.Levent
3.Raif
4.serhat floryadan
5.serhatın arkadaşı
6.

08:30 da yenikapı iDO hareket yalovadan 09:45de hareket edenler. topçular grubunu beklerler
1. mustafa
2.recep (köfteci)
3. Ural
4.Can

topçular grubu
1.Hasip
2.Onur

kurallar...
zaten belli. ekip geride bırakılmaz vs vs
Gökmen"im gelirse o benim himayemde

dönüş
(link) (önceden herhangi bir plan program yapmadan, anlık gelişen olaylara karşı anlık tepkiler vermek ve anlık hareket etmek.)

1930a İDOya binersek yenikapuıda 75dkda oluruz

topçular geçişi kullanılırsa
trene falan bilmek gerekir
o zaman 2300ı bulur eve giriş

ancak İDOya yetişemem durumu olacağından topçular geçişi de gündemde olmalı

• Beğen
Tepkiler: can ayan
zuhurata tabi olmak? :)

eve dönebilecek miyiz Mustafa ağabey?

ilk tercihim, araba ile gidip dönmek. Masraflara katılmak. Gerekirse bisikletede binmek. :)
Tek araba var ise, ikinci tercihe geçebilirim rahatlıkla.

İkinci tercihte Organizasyonla ilgili Mustafa ağabey e güveniyorum.
İkinci tercihim İdo güzergahlı Mustafa ağabey e uymak. Ona güvenip, ona inanıp eve dönebileceğimi düşünüyorum.. (Saat kaçta hangi taşıta nasıl binilir nerede inilir.. bu konulara hakim miyiz? Detay vermeye gerek yok fazla fazla,.. Akşam 23:00 de eve girebilecek miyiz bu planla)
Yalovadan pedalla devam? yermi?
Dönüşte yalovaya kadar pedal yermi?
İki kere İdo kullanıyoruz vesait olarak. Doğrumu?
"İnşallah, tahminimize göre" gibi belirsizlik varmı ikinci planımızda?

@Hasip Çehre

ben, kimse kımıldamıyor, birşeyler yapsak diye ilk aklıma gelen fikri söylemiştim. dert değil karaburun falan.
mesele birlikte olmak, paylaşmak, eğlenmek, kıvır zıvır.

sessiz kalmadım aslında sessiz düşünüyordum. ayak bağı olmak istemem kimsye diye. sonuçta yeterince antreman lı değilim. keyfini kaçırırım grubun diye. katılacağım ben iznik turuna.

herkes içincen nasıl geçiyorsa öyle yapacak. helallik falan aklım ermez benim öyle şeylere. hellallik makamı da değilim ki zaten... helallik dediğin iç rahatlığı ise sıkılacak gücenecek bir durum yok ki ortada.

hava güzel olsun.
keyf alalım.

@mustafa akman

:):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):)::):):):)

Hocam kusura bakma ama fazla uçuyosun.....

Yalovadan Orhan Gazi , Soloz , İznik , Çakıllı yada Boyalıktan ( Mavi-Yeşil yol )
Karamürsel ve Topçular bu etap ne kadar tutar hesapladınız mı???
ayrıca bu etabın profiline bir bakın derim....

Aslına bakarsanız tamamen hayalimdeki etap bu Topçulardan başlayıp mavi-yeşil yoldan göle inip etrafını dolaşıp yine mavi-yeşil yol ama başka bir yerinden tekrar Karamürsel topçular.... evet hayalimdeki etap fakat bunun için henüz erken ( tek günde )....
ama isterseniz şöyle olur bu etabı ikiye böleriz bir gece Kamp atarız göl kenarında...
Campingman ler Levent K , Raif Korkmaz , Hamid Karabacak+junior belki biri daha araç ve gereçlerle önceden belirlediğimiz bi yere gider kampı atarlar...
çeviriciler bu Topçulardan başlar Karamürsel mavi-yeşil yol yapar ve kamp alanına gider gece konaklanılır ve ertesi sabah erken bir saatte göl dönülür tekrar Karamürsel den Topçular ve dönüş yapılır...
Yada Mayıs Haziran beklenir ama gerçekten çok zor bir etap tek gün için herkesle çıkmam...

Sevgili dostlar
Sürekli cevap yazamıyorum işlerim biraz yoğun, ama Allahdan bir mani çıkmaz ise pazar günü beraberiz. Buluşma yerimizin Orhangazi mi yoksa feribotmu neresi olacağı tam belli değil, son akşam telefonda olamadı sabah haberleşiriz.
Biz Raif,Hamdi, arabayla geleceğiz bizimle 2 kişi daha gelebilir
Akşam turda görüşürüz
Saat 20:00- 20:15 tekzen çıkış 20:30-20:45 eski Gelik karşısı yeni PO dan Polat otelin arkasına doğru pedallayıp ordanda Florya İBB tesislerine gideceğiz
(S E R H A T Bu tarif senin içindi)

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri