Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ORGANİZASYONU
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde

Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.

Hereket Yeri: Bakırköy BP

Hareket Saati: 08:00

Rota: Sahilden sirkeci yönüne devam ederek, Çatladıkapı' dan Sultanahmet meydanı.

Organizasyon: Sultanahmet' te tur öncesi kahvaltı, turu izledikten sonra ise 12:00 gibi hareketle duruma göre ( Belgrad' da ) piknik.

Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ - ÇATLADIKAPI
2. Selim Leylak - KAZLIÇEŞME
3. Umut Yıldırım ( Uyanabilirse )
4. Levent_K - FLORYA
5. Ayhan Metinyurt ( Son durumu bildirmedi büyük ihtimal )
6. Fırat Şengöz - YENİKAPI ( Kendini iyi hissederse )
7. Haşim Okyay - KAZLIÇEŞME
8. Onur Berberci - FLORYA
9. Erman Atasoy - BAKIRKÖY
10. Ramazan Okyay - KAZLIÇEŞME
11. Sefa Yıldız - FLORYA

-------------------------
Kişiler belirtilen yerlerin sahil yolu güzergâhından alınacak. Ona göre herkes kendi mevkisinin sahil yoluna çıkarak gruba katılacaklar. Artık toplaya toplaya gelirsiniz, son katılımcı da benim zaten aynı yerde bekliyor olacağım 08:45 - 09:00 gibi.

Haydin güzel bir gün geçirmek dileğiyle! :in:

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Scudo
@Emre Gökyiğit

Hayır Emre biz izleyiciyiz. Hep beraber, grupça olmak ve tur sonrası kendi turumuzu farklı güzergâhta yapmak adına birlikteyiz yarın. :)

Pekala o halde. ortaköyden çıkacağım yola.
ben de en geç 11:00'de sultanahmette olurum.
sizleri nasıl tanıyıp seçeceğimi ve belgrad'a hangi güzergahtan gidileceğini merak etmekteyim ancak.

@Emre Gökyiğit

Tur sonrası güzergâh kesin değil şuan ona yarın toplanınca karar vereceğiz. Belgrad olursa eğer sahilden gideriz büyük ihtimalle.

0534 482 73 00 benim numaram, ararsan yarın haberleşebiliriz.

GÜncelleme
CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ORGANİZASYONU
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde

Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.

Hereket Yeri: Bakırköy BP

Hareket Saati: 08:00

Rota: Sahilden sirkeci yönüne devam ederek, Çatladıkapı' dan Sultanahmet meydanı.

Organizasyon: Sultanahmet' te tur öncesi kahvaltı, turu izledikten sonra ise 12:00 gibi hareketle duruma göre ( Belgrad' da ) piknik.

Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ - ÇATLADIKAPI
2. Selim Leylak - KAZLIÇEŞME
3. Umut Yıldırım ( Uyanabilirse )
4. Levent_K - FLORYA
5. Ayhan Metinyurt -KAZLIÇEŞME
6. Fırat Şengöz - YENİKAPI ( Kendini iyi hissederse )
7. Haşim Okyay - KAZLIÇEŞME
8. Onur Berberci - FLORYA
9. Erman Atasoy - BAKIRKÖY
10. Ramazan Okyay - KAZLIÇEŞME
11. Sefa Yıldız - FLORYA

Kişiler belirtilen yerlerin sahil yolu güzergâhından alınacak. Ona göre herkes kendi mevkisinin sahil yoluna çıkarak gruba katılacaklar. Artık toplaya toplaya gelirsiniz, son katılımcı da benim zaten aynı yerde bekliyor olacağım 08:45 - 09:00 gibi.

Haydin güzel bir gün geçirmek dileğiyle! :in:

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Benide yazın melih uygur aranızda yeniyim gezi tadında olursa gelicem ama hızınıza yetişirmiyim bile biliyoruö :( detayları alabilirsem hani ne zaman dönülür ortalama hız kesin rota gibi :D

@fatıh aslan

Abi telefonda konuştuğumuz gibi sipariş geçiyorum hemen yarın. Bi 10 gün içinde elimizde olur.

Yarışı izlemeye ve turumuza katılan herkese teşekkürler.

Harika bir gün daha geçirdik herkesin sayesinde.

Aramıza yeni katılan Ortaköy' den Emre ve İÜBİK' ten Fatih kardeşime ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
@Emre Gökyiğit

Yok yok civatası yok sadece onu da ayarlarım bugun yarın sağolasın :)

aypg selamlar
bütün dostları gördüm çok sevindim bu arada sefa helal olsun sana bomba gibi olmuşsun okyay kardeşlere onura hepinize selam olsun aytekinle de hasret giderdim iyi geldi dostlarımı asla unutmam

:in: :in: :in:

Merhabalar AYPG :)
Facebook'tan gördüğüm kadarıyla güzel bir gün geçirmişsiniz. Ah şu sınavlar olmayaydı ben de sizlerle olaydım isterdim emme nasip değilmiş. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :D

Bu benden Kudret abiye gelsin

http://www.ressim.net/upload/69cdb938.jpg

Bu da bizim takımdan hoşuma giden bir kare :in:

http://www.ressim.net/upload/74a44762.jpg

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Herkese iyi akşamlar yarış+mangal muhabbeti çok çok eğlenceliydi... herkese teşekkürler nice güzel muhabbetlere... fotoğraflar içinde (link) sitesini açamıyorum nedense sorunu çözünde tüm fotoğrafları eklerim....
Selimcim geçmiş olsun bu arada...

SULUK SULUK SULUK :D

@ermanatasoy

Sağol abi :) Bu arada ressim.net i dene fotograf yüklemek için. Suluk ya of :D

Bugün için herkesin eline ayağına sağlık güzel bir gün geçirdik :) hatırlatmayın şu suluğu ya :)

Lider Colombia HTC olmuş yahu bizimkileri göremedim ama sıralamada var mı bilen? :(

Detaylar > (link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri