Katılan arkadaşlara teşekkürler güzel gece oldu uzun aradan sonra.
CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ORGANİZASYONU
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde
Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.
Öneri: Sabah kahvaltıyı toplu şekilde Sultanahmet' te yaptıktan sonra turu izleyelim, sonra da basalım Belgrad tarafına ormanda falan bir piknik yapalım, takılalım birlikte. Kahvaltı organizasyonuna tabi ki isteyenler katılır ki şimdiden Selim Siliğ, Selim Leylak, Umut Yıldırım, Ayhan Metinyurt, Fıran Şengöz ve Levent_K büyük ihtimal katılacaklar arasında. Geç gelecekler de öğleden sonraki organizasyonumuza katılırlar. Buna göre Bakırköy BP' den sirkeci yönüne hareket saati 08:30 olursa 09:00-09:15 gibi Sultanahmet' te olunur. 10:00-10:15' e kadar da rahat rahat kahvaltımızı yaparız, muhabbet ederiz, çayımızı kahvemizi içeriz turun başlamasını bekleriz.
Yukarıdaki şekilde katılım sağlayacaklar ya da sağlamayacaklar yazarlarsa ona göre organizasyona 2 gün kala yönlenelim.
Fikirleri bekliyoruz, teşekkürler.