Selim Siliğ
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 903
CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ORGANİZASYONU
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde
Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.
Hereket Yeri: Bakırköy BP
Hareket Saati: 08:00
Rota: Sahilden sirkeci yönüne devam ederek, Çatladıkapı' dan Sultanahmet meydanı.
Organizasyon: Sultanahmet' te tur öncesi kahvaltı, turu izledikten sonra ise 12:00 gibi hareketle duruma göre ( Belgrad' da ) piknik.
Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ - ÇATLADIKAPI
2. Selim Leylak - KAZLIÇEŞME
3. Umut Yıldırım ( Uyanabilirse )
4. Levent_K - FLORYA
5. Ayhan Metinyurt ( Son durumu bildirmedi büyük ihtimal )
6. Fırat Şengöz - YENİKAPI ( Kendini iyi hissederse )
7. Haşim Okyay - KAZLIÇEŞME
8. Onur Berberci - FLORYA
9. Erman Atasoy - BAKIRKÖY
10. Ramazan Okyay - KAZLIÇEŞME
11. Sefa Yıldız - FLORYA
-------------------------
Kişiler belirtilen yerlerin sahil yolu güzergâhından alınacak. Ona göre herkes kendi mevkisinin sahil yoluna çıkarak gruba katılacaklar. Artık toplaya toplaya gelirsiniz, son katılımcı da benim zaten aynı yerde bekliyor olacağım 08:45 - 09:00 gibi.
Haydin güzel bir gün geçirmek dileğiyle! :in:
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde
Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.
Hereket Yeri: Bakırköy BP
Hareket Saati: 08:00
Rota: Sahilden sirkeci yönüne devam ederek, Çatladıkapı' dan Sultanahmet meydanı.
Organizasyon: Sultanahmet' te tur öncesi kahvaltı, turu izledikten sonra ise 12:00 gibi hareketle duruma göre ( Belgrad' da ) piknik.
Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ - ÇATLADIKAPI
2. Selim Leylak - KAZLIÇEŞME
3. Umut Yıldırım ( Uyanabilirse )
4. Levent_K - FLORYA
5. Ayhan Metinyurt ( Son durumu bildirmedi büyük ihtimal )
6. Fırat Şengöz - YENİKAPI ( Kendini iyi hissederse )
7. Haşim Okyay - KAZLIÇEŞME
8. Onur Berberci - FLORYA
9. Erman Atasoy - BAKIRKÖY
10. Ramazan Okyay - KAZLIÇEŞME
11. Sefa Yıldız - FLORYA
Kişiler belirtilen yerlerin sahil yolu güzergâhından alınacak. Ona göre herkes kendi mevkisinin sahil yoluna çıkarak gruba katılacaklar. Artık toplaya toplaya gelirsiniz, son katılımcı da benim zaten aynı yerde bekliyor olacağım 08:45 - 09:00 gibi.
Haydin güzel bir gün geçirmek dileğiyle! :in: