Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Selam dostlar.

Yarın ki organizasyon bensiz olur mu hiç? Sabah saat 08:00 de Bakırköy BP de görüşmek üzere.

Fotoğraf makinelerinizi unutmayın. ;)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
ne fotoğraf makinesi bee :D çantalarınızı unutmayın bu sefer parkurda sabit bir yerde kalıcam ;) anlayan anladı

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ORGANİZASYONU
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde

Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.

Hereket Yeri: Bakırköy BP

Hareket Saati: 08:00

Rota: Sahilden sirkeci yönüne devam ederek, Çatladıkapı' dan Sultanahmet meydanı.

Organizasyon: Sultanahmet' te tur öncesi kahvaltı, turu izledikten sonra ise 12:00 gibi hareketle duruma göre ( Belgrad' da ) piknik.

Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Levent_K
5. Ayhan Metinyurt
6. Fırat Şengöz
7. Haşim Okyay
8. Alper Temircan
9. Onur Berberci
10.

Katılacak arkadaşlar listeye isimlerini ekleyerek, listeyi güncellesinler.

Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde

Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.

Rota: Sahilden sirkeci yönüne devam ederek, Çatladıkapı' dan Sultanahmet meydanı.

Organizasyon: Sultanahmet' te tur öncesi kahvaltı, turu izledikten sonra ise 12:00 gibi hareketle duruma göre ( Belgrad' da ) piknik.

Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Levent_K
5. Ayhan Metinyurt
6. Fırat Şengöz
7. Haşim Okyay
8. Alper Temircan
9. Onur Berberci
10. Erman Atasoy
11.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Merhabalar AYPG :)
İsmimi eklemişsiniz ama gelememe ihtimalim var. O yüzden söz veremiyorum. Gideceklere iyi eğlenceler.

• Beğen

Güncel Katılım Listesi
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Levent_K
5. Ayhan Metinyurt
6. Fırat Şengöz
7. Haşim Okyay
8. Onur Berberci
9. Erman Atasoy

Katılacak arkadaşlar listeye isimlerini ekleyerek, listeyi güncellesinler.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
Sefa o forma isteyen arkadaş kesin alacak mı yarın getirelim mi formayı? Getir demişti ama bi sorabilcen mi taşımayalım boşa?

Selim, kendimi pek iyi hissetmedim bugün, yarın sabah ki durumuma göre katılacağım bende, gelirsem sabah 8:25-8:30 gibi yenikapıda olurum.

• Beğen
@Fırat Şengöz

Tamamdir onlar zaten toplayarak gelirler. Orda olursan katilirsin insallah.

Selamlar Yarın bende geliyorum, selim hangi forma isteyen arkadaş ? Hatırlamadım getirme boşa yük yapma kardeşim benim :)

gece partiye gidiyorum taksime...sabah uyanırsam gelirim..

• Beğen
Yarına az kaldı hadi bakalım dostlar :)

Bu arada ben Haşim abi ve Ramazan abi her zamanki kazlıçeşme sahilde olucaz 8.30 gibi oraya inmiş olucaz . Bakırköy tarafından gelicekleri beklicez . Herkesin haberi olsun.

• Beğen
Merhaba. cumhurbaşkanlığı bisiklet turuna, yarışmaya kayıtlı olmayanlar da iştirak edebiliyor mu?
yarışmacılar arayı açtıktan sonra ben de aynı parkuru kullanabilir miyim?
sizin programınızı tam olarak anlamış değilim.
yarışmaya mı katılacaksınız?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri