Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İyi akşamlar A.Y.P.G çeşitli satılıklarım var bu linkte belki sizin yada öevrenizin ilgisini çeken birşey olur diye yazıyorum...

(link)=125512&b[securetrade]=0

forumdaki bu son zamanlarda olan sessizliğide anlayabilmiş değilim valla..

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
Verdik kendimizi yine dünyalığa ama önümzdeki haftadan sonra açıyorum inş. sezonumu.
ONUR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :)
Erman abicim yanlış link olmuş sanırım.

saolun arkidişler :) pazar günü gidiyomuyuz sultanahmete gidiyosak nası gideceğiz bisikletlimi bisikletsizmi?

@Onur Berberci

Doğum günün kutlu olsun Onur nice senelere :)

(link)

pazar günü yarış 11 gibi başlıyo tecrübeli olanlar daha iyi bilir kaç gibi orda olmak lazım diye...

öncesinde grup olarak toplanıp kahvaltı yapalım derim sonrası allah kerim :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selamlar AYPG :)
Erman abi eğer işlerimi ayarlayabilirsem kahvaltı sonrası yarışı izleme işine katılmak isterim.
Onur nice mutlu yıllara. ;)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
nice seneler onurcum bol pedallı günler.

ya vallahi uzun zamandır tam takır toplanamadık çıkmak istedik yağmur yağdı falan filan sanırım herkes hem birbirini hem bisikleti özledi bence dua edelimde pazar günü hava güzel olsun... dediğim gibi benim önerim grup olarak kahvaltı sonrasında yarışı izleme sonrasında herkes nereye derse ortaköy bebek vs vs :)

Erman abi düşüncen güzel katılırım büyük ihtimal organizasyon yaparsak. Ama ondan önce yarın akşam için bir şeyler konuşmak lazım artık bir gece turu yapalım her şeyi özledim yahu

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
ben yarını bodoslama geçiyorum misafir var :) pazara hazırlıyorum kendimi :) yarın hava iyi olur inşallahda akşam tur olur...

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Erman abi aynen dediğin gibi hepimiz hem birbirimizi hem bisikleti özledik. Önerin gayet uygun. Hatta yarıştan sonra yarışçıların verdiği gazla fenere kadar gideriz biz. Saat geç olmazsa biraz uzun çevirelim çok paslandık şu pasımızı bi atalım :)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Onur Berberci

gideriz dimi onurum gideriz bee nolucak dimi...

onur sen beni gaza getirdin allah ta seni getirsin:)

:vroam: ben ancak böyle giderim fenere :D

Onur mutlu yıllar.

bu akşam çıkacağım ben canıma yetti artık :)

Gününüz Aydın olsun, A.Y.P.G

Onur doğum günün kutlu olsun.

Evet bu pazar toplanalım kahvaltımızı yapalım yarışı izlemeye gidelim hep beraber.

Günaydın, akşama inşallah hava iyi olur..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri