Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
merhaba arkadaşlar istanbulda bisiklet lisansı çıkarmak istiyorum lisans sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? İstanbulda olursa iyi olur.bağcılarda oturuyorum bana en yakın yer neresi gerekli evrakları biliyorum ama nerden nasıl yapıcam kısa bi özet geçseniz yeter şimdiden teşekkür ederim

Scudo
yenibosna stadından çıkaracaksınız en yakın yer orasıdır.

bu arada hayırlı cumalar avrupa yakası, akşama durumum belli değil ama gelemeyebilirim. size iyi turlar.

pazar günü ben erkenden çıkacağım bilginize

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rota: Sahil yolundan Florya sahili.

Toplanma yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket saati: 20:30

Tarih: 9 Nisan Cuma

Hava durumu: Yağmur görünmüyor, temiz bir hava temenni ediyorum :)

Uyarı: Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Liste:
1. Umut Yıldırım
2. Selim Siliğ
3. Selim Leylak

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Hava durumu: Yağmur görünmüyor, temiz bir hava temenni ediyorum

Uyarı: Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Liste:
1. Umut Yıldırım
2. Selim Siliğ
3. Selim Leylak
4-Ayhan

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Millllet akşama kesin çıkıyoruz kısmetse bu sefer..

Var mı Umut abim ve Sefa dışında barend, far, arka led isteyen?

Kesin alacaklar söylesin getir geri taşı falan sıkıntı oluyor.

Yağmur yağmazsa geleceğim.
Bufflarınızıda getireceğim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
tamam bekliyorum buff'ı :)

@Levent_K

İnş Levent abi getir de bakalım zaten yağmur yağarsa biz de yokuz :(

Liste:
1. Umut Yıldırım ( Yağmazsa )
2. Selim Siliğ ( Yağmazsa )
3. Selim Leylak ( Yağmazsa )
4. Ayhan ( Yağmazsa )
5. Levent_K ( Yağmazsa )
6.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
(link)

21km, biraz fazla ama, kendimizi denemek için iyi.
İlk kez 21km deneyeceğim.
Hiç koşmadım bu mesafeyi.
15km koştum ama 21 bambaşka :)
Gelen varsa birlikte çıkarırız.
Avrasyada Onurla 15km koşmuştuk, çok keyifliydi. 10km ve 15km geçişlerim ortalama 6.6dak/km

Hesaplamalarıma göre 1km 6.6 dak koşarsam.
verilen süre olan 2.5 saatte tamamlayacağım inşallah.
Geçen hafta 17km koştum, ayaklarım kalkmaz oldu sonra.
Yarış ve ortamla birlikte 21km yi çıkarmaya çalışacağım.
15 gün kaldı.:)

yağmaz bugün...hadi tura.

Liste:
1. Umut Yıldırım ( Yağmazsa )
2. Selim Siliğ ( Yağmazsa )
3. Selim Leylak ( Yağmazsa )
4. Ayhan ( Yağmazsa )
5. Levent_K ( Yağmazsa )
6.

Hadi arkadaşlar bu kadarmıyız

Hayt be havaya bak havaya :in:

Farlar, arka ledler, formalar, barendler pazar gibi geliyoruz heybeyi doldurduk :)

Çıkıyorum birazdan ben görüşürüz Tekzen de

meydanı , pedal çevirmeyi , sohbet etmeyi özlemişim katılanlara çok teşekkürler .. :)

Katılan arkadaşlara teşekkürler güzel gece oldu uzun aradan sonra.

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU ORGANİZASYONU
Şu pazar günkü organizasyonu da konuşalım artık geç olmadan diyorum. Bugün az çok konuştuk tura katılanlarla bir kaç şey düşündük, sözcü de ben seçildim heralde :)

Öncelikle tur 11:00' da başlayacak, buna göre biz 10:30 gibi hazır oluruz Sultanahmet' te. Buna göre geleceklere göre ortak karar alır organizeyi kısa sürede gerçekleştiririz zaten.

Öneri: Sabah kahvaltıyı toplu şekilde Sultanahmet' te yaptıktan sonra turu izleyelim, sonra da basalım Belgrad tarafına ormanda falan bir piknik yapalım, takılalım birlikte. Kahvaltı organizasyonuna tabi ki isteyenler katılır ki şimdiden Selim Siliğ, Selim Leylak, Umut Yıldırım, Ayhan Metinyurt, Fıran Şengöz ve Levent_K büyük ihtimal katılacaklar arasında. Geç gelecekler de öğleden sonraki organizasyonumuza katılırlar. Buna göre Bakırköy BP' den sirkeci yönüne hareket saati 08:30 olursa 09:00-09:15 gibi Sultanahmet' te olunur. 10:00-10:15' e kadar da rahat rahat kahvaltımızı yaparız, muhabbet ederiz, çayımızı kahvemizi içeriz turun başlamasını bekleriz.

Yukarıdaki şekilde katılım sağlayacaklar ya da sağlamayacaklar yazarlarsa ona göre organizasyona 2 gün kala yönlenelim.

Fikirleri bekliyoruz, teşekkürler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri