Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
erman'ım doğru söylüyorsun ;)
işkembe org. yapmasına yaparızda cuma akşamları köprü trafiği beni çıldırtıyor :( sağı-solu belli olmuyor.
bakmışsın seller gibi akıyor diğer günde yürüme hızı ile bile geçiçek duruma geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Scudo
@Goflet

ilgin için saol Umut Bakmak lazım.. çarşamba akşamı toparlanırsak nasılsa güzargahımız üzerinde uğrar bakarız olmazmı ?

@Nedret Günaydın

Kaptan o halde bir pazar sabahı balat yapmak şart :)

Selam :)

Önümüzdeki haftaiçi için herhangi bir güne halı saha yapsak diyorum ben yine bakırköy tarafında. Kimler oynar Selim' ler dışında? Şimdiden 2 kişiyiz :)

@ermanatasoy

Bu akşam gelirken uçurtmayı da getirebilir misin?:)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Çarşamba akşamı

1.Erman
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.....

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Sanırım bu akşam çıkan yok :) mahallenin delisi gibide tek çıkmıyım :)

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler, iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hafif ıslak bir zemin var. sıcak bir hava tur için şartlar uygundur.:D :in:

Cümleten Selamun aleyküm Avrupa! :)

Yurtdışından üretici firmadan zor da olsa bu bizim Tranz-X JD-861 ergonomik barendlerden getirttik. Eğer kesin olarak almak isteyen varsa yarın akşama kadar özel mesajla bildirsin ki tura gelirken getirelim. :) Fiyat fix ve 25 TL bilginize.

Bir aksilik çıkmazsa yarın akşam görüşmek üzere :)

http://www.ressim.net/out.php/i755396_jd861.jpg

Merhabalar AYPG :)
Bu akşam yolum Bebeğe düştü. Gördüğüm kadarıyla Bebek'te hasta olma sezonu açılmış. :D Hasta olmak isteyenlere duyurulur. :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Selim Siliğ

çok şahane bir barend :) bir tane alayım.

S.A A.Y.P.G herkee hayırlı cumalar şimdide iyi haftasonları...

Selimim hayırlı işler.. ancak mesajı doğru yere aç burda aradan kaçak kuçak satış yapma bu forumun alım satım ilan köşeleri var şaka he alınırsın filan şimdi :)

Temu sanada iyi yolculuklar dilerim.. sanırım bisikletle çıkıyosun yanlış anlamadıysam kazasız belasız keyifli bir gezi olur inşallah.. dikkat et yollarda
akşam turda görüşmek üzere...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri