Arkadaşlar merhaba bu hafta hem benim bacanağım ramazan hemde yalçın yok.. sanırım özcanda gelmez artık malum sınava 2 hafta kaldı...
dolayısıyla zaten havaların düzelmesiyle planlamış olduğumuz açık hava basket maçlarına başlayalımmı..?? size danışıyorum.. isterseniz yok yahu iyiyidi oynayalım derseniz oynarız ama zaten en geç 2 haftaya kadar havalar iyice toparlamış olur ve bizde salonu bırakmış oluruz.. ? ne dersiniz sizlerden cevap bekliyorum.. saygılar...
Artık özümüze dönelim bencede,bu hafta benimde gelememe ihtimalim vardı.Hastalığı tam olarak atlatamadım. Havalar düzelsin sahildeki basketbol sahalarında oynamaya başlarız.
basketbol maçlarımız resmen iptal edilmiştir.. telefondaki kız iptal nedeninizi öğrenebilirmiyim dedi sefa yıldızın yüzünden dedim cebinide verdim sefa haberin olsun..
evvvet şimdi bize yeşilköy florya hattında güzel zeminli açık hava yanında hem mangal yapılabilecek hem bisikletleri park edecek güzel bir saha bulmak kalıyo )
bugünlerde çıkan olursa bakmasını rica edicem.. olmadı çarşamba şöyle bir iki turlar bakınırız..
Nedret kaptan iyi hoşta bugün den yazıyosun haftasonu gelsede löpletsem diyosun..? yap bi işkembe organizasyonuda hem gözümüz hem gönlümüz şenlensin.. msl cuma günü işkembeden bi operasyon olmazmı