Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
avrupa yakası

selam tüm sevgili dostlaraaaaaaaaaa ;)

evet beklenen gelenekselleşen kamplı organizasyonumuzun tarihi ve yeri belli oldu.
hatta gurubumuz geçen senede katılmıştı bu organizasyona,manda sucuklarını löpletmiştik. :D

Tarih: 1-2 MAYIS
Yer: Terkos-Balaban
Konaklama tipi: Çadırlı
Ulaşım:ister bisiklet- isterseniz arabanızla kamp alanına gelebilirsiniz

bunlara ek olarak taze balık (tutabilirsek) ve odun ateşinde çay.

oltalarınızı,çadırlarınızı hazırlayın yılın ilk kampını yapıyoruz.

kamp'a herkes katılabilir,eşinizle-arkadaşınızla ve ailecek birlikte keyifli bir gün geçirmek isterseniz haydi buyrun A.Y.P.G. kampına

Scudo
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar

bu günkü tura malesef özel işlerim dolayısıyla katılamıyacağım.tüm arkadaşlara iyi turlar, eğlenceler.

@ayhan248

Ayhan abi ben de sana uğrayacaktım bugün turdan önce yahu yağını kullanacaktım :) Tüh neyse artık Burhan abiye gideceğiz :)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya sahili.

Buluşma ve toplanma yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket saati: 20:30

Tarih: 02.04.2010 Cuma

Hava durumu: Açık görünüyor ama akşama doğru kapanabilir gibi. Yağmurluklar hazırda kalırsa iyi olur.

NOT: Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

LİSTE
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Fırat Şengöz
5.
...

kafadan yazmışsın beni :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya sahili.

Buluşma ve toplanma yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket saati: 20:30

Tarih: 02.04.2010 Cuma

Hava durumu: Açık görünüyor ama akşama doğru kapanabilir gibi. Yağmurluklar hazırda kalırsa iyi olur.

NOT: Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

LİSTE
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Fırat Şengöz
5. Levent_K (yağmur olmaz ise)

• Beğen
Selo banada getir bakalım o tutacaklarrdan belki alırım.
buarada akşam mangalmı fantamı nerede???

Haydi Avrupa! Sayı artsın :)

LİSTE
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Fırat Şengöz

@Fırat Şengöz

Tekzen yaparız büyük ihtimal. Gelen olur sanırım oraya da biz gelmesek de Selim' le. Haberleşiriz özelden telefon numaranı ver bana ararım duruma göre seni.

@Selim Siliğ

çok fantastik bir cümle kurmuşsun :)

@Selim Siliğ

akıyo böyle :)

• Beğen
@Goflet

samdfasdfçasdfs,f :D

Bugün bende bir şy var zaten gülüp duruyorum niyeyse koptum yine :cool:

Akşam geliyorum dostlarım. Tekzen'de görüşmek dileği ile.

LİSTE
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Fırat Şengöz
6. Haşim Okyay

• Beğen
@mert çiftçi

Tamam merto :)

Meydan gibi görünüyor ama toplaşıp karar vermek gerek yine.

Bende 14.30 da evden çıktım Rumeli Kavağı yaptım geldim. Dönüşü Levent tarafından yaptım.Akşam yağmur olmazsa ben de gelirim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri