Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
selim parça konusunda istediğin bişiler olursa yardımcı olurum ;)

@temu90

temu olmaz mi kardesim ya bana ozelden atarmisin numarani goruselim:)

@Selim Leylak

Valla en iyisi Selim benim de hayalimde xtc var. Şimdi netten fiyatlara bakıyordum. xtc 2010 gördüm bittim :)

@Onur Berberci

Birde 2009 xtc team modeline bak onları daha çok beğendim ben :)

Ayhan abi mesaj kutun dolu...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Selim Leylak

bende buna geçiyim diyorum

http://img706.imageshack.us/img706/4707/2000xtcgtsfr3.jpg

avrupa yakası

selam herkesçiklereeeeeeee ;)

dün bizlerde florya ormanının yanında mangal keyfi yaptık,güzel bir gün oldu ve oldukçada kalabalık bisiklet topluluğu oldu.
neden karşılaşamadıkki. :(

13:00 gibi haşimle birlikte evlere doğru pedalları çevirdik,sahilde durumlara bir göz atıp yazın gelmeye başladığınıda gözlemlemiş olduk. :boese153: :D

Arkadaşlar merhaba bu hafta hem benim bacanağım ramazan hemde yalçın yok.. sanırım özcanda gelmez artık malum sınava 2 hafta kaldı...
dolayısıyla zaten havaların düzelmesiyle planlamış olduğumuz açık hava basket maçlarına başlayalımmı..?? size danışıyorum.. isterseniz yok yahu iyiyidi oynayalım derseniz oynarız ama zaten en geç 2 haftaya kadar havalar iyice toparlamış olur ve bizde salonu bırakmış oluruz.. ? ne dersiniz sizlerden cevap bekliyorum.. saygılar...

@ermanatasoy

Evet

Artık özümüze dönelim bencede,bu hafta benimde gelememe ihtimalim vardı.Hastalığı tam olarak atlatamadım. Havalar düzelsin sahildeki basketbol sahalarında oynamaya başlarız.

• Beğen
A.Y.P.G uyuyomuyuz yahuu :)

sizden haber bekliyorum yarın iptal ettirmem lazım iptal diyosak.... çoğunluğa uyucaz her zamanki gibi...

@ermanatasoy

Bence iptal olsun Erman abi ben zaten koşmak için geliyodum iyi havalarda açık sahada yaparız. Selim Siliğ de aynı kanıdadır.

Ayhan abi görüşelim şu konumuzu durumları ;)

Mesaj kutun dolu Ayhan abi ya gitmiyor sana mesajlar bir çaresine bak onun.

Günaydın,
Salon iptal edilsin fikrindeyim, yazlığa geçelim artık.

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın cebiniz para dola

mecidiyeköyde yerler ıslak zaman zaman çisiliyor ama hava sıcak, tur için şartlar uygundur.

avrupa yakası

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

canım işkembe çorbası istiyorrrrr :eek: ,hafta sonu gelsede löpletsemm :lick3: :lick3:

A.Y.P.G herkese selam...

basketbol maçlarımız resmen iptal edilmiştir.. telefondaki kız iptal nedeninizi öğrenebilirmiyim dedi sefa yıldızın yüzünden dedim cebinide verdim sefa haberin olsun..

:) evvvet şimdi bize yeşilköy florya hattında güzel zeminli açık hava yanında hem mangal yapılabilecek hem bisikletleri park edecek güzel bir saha bulmak kalıyo :))
bugünlerde çıkan olursa bakmasını rica edicem.. olmadı çarşamba şöyle bir iki turlar bakınırız.. :)

duruma göre uçurtma bile uçururuz :)

@Nedret Günaydın

Nedret kaptan iyi hoşta bugün den yazıyosun haftasonu gelsede löpletsem diyosun..? yap bi işkembe organizasyonuda hem gözümüz hem gönlümüz şenlensin..:) msl cuma günü işkembeden bi operasyon olmazmı :)

@ermanatasoy

çirozda var basket sahası ...meydandan floryaya doğru giderken 300 metre sonra sağda..tenis kortu ile bitişik.

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri