Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Tekrardan geçmiş olsun Ramazan abi. Bizde Sirkeci'de senden ayrıldıktan sonra Beşiktaşa doğru pedal bastık. Beşiktaş meydanda muthemelen Rumeli Feneri'ne gidecek ekibi gördük ve onlarla birlikte Sarıyer'e kadar gittik. Sarıyer'e gelmişken börek yememek olmaz deyip 1'er porsiyon böreği çaylarla birlikte aşırdık.:D Sonrasında deniz kenarına çıkıp güneş karşında biraz oturduk. Dönüş vakti geldiğinde tempolu bir şekilde yola koyulduk. Ayhan abinin tekeri Ortaköy'e varmadan 3. kez patladı.:D Teker tamirinden sonra tempolu bir şekilde Sirkeci'ye kadar gittik. Artık ayrılık vakti gelmişti. Zeytinburnu grubunu(tembelleri:D) trene bıraktık ve Emrah abiyle Haseki'de ayrıldıktan sonra bu güzel günü bitirdik. Tura gelen tüm herkese çok teşekkürler.

teşekkürler gözüm:)ahh ayhan abi ahhhh sen iyisimi bisikletine bir kurşun döktür:D:D:D
iyi yapmışsınız alpercim ayaklarınıza saglık:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selamlar avrupa yakası güzel bir geziydi...

Toplam 75 km civarı sanırım... en azından hafta sonu evde yatmadık...

Ramazan abi geçmiş olsun....

Benim adım bundan sonra YAMACI:p :D

Alper resimleri at kardeşim arşiv seni bekler.

Sefa resim ve videoları bilgisayara atıyorum. 10-15 dakika içerisinde foruma atarım. Senin o güzel videonu ne yapayım Sefacım.:ha:

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Sefa al sana resimler hemşerim. Video konusunda için rahat olsun.

2 resim nasıl olduysa gözümden kaçmış.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Merhaba, bugün R. fenerinden dönüşte Bahçeköy'den sahile inmiş Yeniköye doğru çevirirken arkadan bir grup bisikletçinin geldiğini farkedip en arkaya direk arazi oldum :)
İstinyeye kadar grubun arkasından sinsice gelip önümdeki Sefa ile de tanıştım. Böylece sezonun ilk uzun antrenmanında Avrupa Yakası pedal grubundan haberdar olmuş da oldum. Tüm arkadaşlarla da tanışırım inşallah. Önümüzdeki sürüşlerde görüşmek üzere.

@pedal

Her zaman bekleriz abi,bizde tanıştığımıza memnun olduk.. yolun düşerse (Bakırköy-zeytinbrunu-florya ) taraflarına bir turumuzda senide görmek isteriz.

• Beğen
Selamlar avrupa!! Hadi gece turuna çıkalım yoksam yoruldunuz mu:D Şaka maka benim bacaklar yürürken bi tuhaf gidiyor sankim kendi kendine böyle:D Balabandan alamadığım keyifi bu turda fazlasıyla aldım güzel kendi halinde harika bir turdu.Herkesin ayağına sağlık.Ramazan abi tekrardan geçmiş olsun.Sen de yazmışsın tekerlek patlamasında bir hayır var diye bende Ayhan abiye dedim sen gittikten sonra aynen de öyle oldu herşey belli yaw şu hayatta:)

günaydın avrupalı pedalşörler, bol kazançlar iyi mesailer.:D

mecidiyeköyde hava kapalı hafif yağışlı serin gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
"avrupa yakası"

iyi günler bol kazançlı ve stressiz bir hafta gemçirmenizi dilerim.

iş ve görev değişikliğinden müsait olamıyorum , kaç gündür formdan ve sizlerden uzak kaldım anlayışınıza sığınıyorum.

bir kaç gün daha bu yoğunluk devam edecek ve sonra refaha ulaşaçağım.

hafta sonu içine bulunduğum bölgede net'e girme şansım yoktu ve zaten harıl harıl çalıştım.

sefa sözünü unutma ;)

• Beğen
@Nedret Günaydın

Sözüm bu hafta sonu için geçerliydi kaptan,gelecek hafta sonu ve hafta içi yokum malesef

@Nedret Günaydın

Buyur tabi gel abi :D:D

Süleymaniye caddesi elmar'uf sokak :D

Gel bir kanuni sultan'la hürrem ini gör :D Sonra kuru ısmarlıyım sana.

herkese hayırlı haftalar. iyi çalışmalar kolay gelsin...

hafta sonu sapancadayım nir gezeyim oraları....

bir ara hepbirlikte gideriz oraya... degilmi kaptan?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri