Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ayhan248

İyi abi iyi, düzeliyor yavaş yavaş. Sorman yeterli Ayhan abi. :rolleyes: :)

Bu arada, yarın tura çıkacak dostlarıma iyi eğlenceler dilerim. Dikkatli olun, çukurlara dikkat edin, grup disiplinini bozmayın. ;) :)

Erken yatın, sabaha daha rahat kalkarsınız :). Hadi cümleten hayırlı akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Scudo
evet ramazancım 5 kişi gibi görülüyor. dolaşır geliriz.ne yapalım

@Haşim Okyay

kendine iyi bak haşimcim sen bizim için önemlisin unutma her zaman yanındayız.:D

Tur yakın bir yere olsaydı bende gelebilirdim. Malum , öğlen dershane var..

Size iyi eğlenceler. :)

heeey sürpriz davetli almıyo musunuz ? Yarın geliyorum ben de ;) Niko abi yine yapmış yapacağını :D

Bende maalesef gelemiyorum kendimde çıkmayacağım.
Bugün Kadıköy'den boğa'ya çıkarken yayanın dokunması sonucu yeri öptüm. Birşey yoktu daha sonra Bostancı'ya kadar pedal bastım ama şimdi sol baldırım ağrımaya başladı ve çok pis bir ağrı, yarın beni götüremez, başka sefere artık.
Kendinizi fazla zorlamayın, iyi pedallamalar, yolunuz açık olsun

@temu90

o arkadaş önce benim düşme tehlikesi geçirmeme sebep oldu ardından seni düşürdü :D kaza geliyorum demiş sanki. tekrar geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Speedy Gonzales

teşekkürler abicim. sen kurtardın ben yakalandım olacağı varmış böyle yayaları trafiğe çıkarmamak lazım:D

@AlperTemircan

bilerek veya kasten yaptığını sanmıyorum ama biraz çevresine dikkat etmeden hareket ediyordu.

1- SefaYıldız
2- Kafile
3- AlperTemircan
4-Ramazan Okyay
5-ayhan248(vites ayarlama durumuna bağlı)
6-emrah
7-

hadi arkadaşlar ekleyin kendinizi listeye şu an 6 olduk...........:D

@Speedy Gonzales
Sorma abi yayalardan çektiğimi kimseden çekmiyorum. Çok dikkatsizler.:boese157:

@AlperTemircan

Onlar da benden çektiklerini kimseden çekmiyor:p
Dikkatsizleri dikkatlileştirmekte üstüme yok :)

İyi geceler herkese.. :)

İyi günler Avrupa Yakası

tura çıkamayanların sesi soluğu çıkmıyor:cool:

selamlar sevgili dostlar:)
temucum geçmiş olsun.Allah beterlerinden korusun cümlemizi.
hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye.dogruluguna daha önceleride şahit olmuştum bugunde oldum:)
meger sevgili ayhan abimin lastiginin üst üste 2 kere patlaması hayra sebepmiş.
eger lastik sorunlarını yaşamamış olsaydık epey bir yol katetmiş olacaktık ve benim eve acil dönüşüm oldukça uzicaktı.
sirkecide kahvaltı molası verdigimiz sırada eşim aradı ve evi su bastıgı müjdesini verdi:D:D( Allah tan poğaçalarımı yemiştim:D )
bende sevgili arkadaşlarımı orada bırakıp acil olarak eve dönüş yapmak zorunda kaldım.benim dikkatsizligim sonucu meydana gelen bir durum fırça atacak kimsede yok:Dgiriştim temizliğe.
geçen hafta balkonda bisikletin bakım ve temizligini yaptıktan sonra muslugu kapatmayı unutmuşum:Dhortumun ucunda su tabancası oldugu için farkınada varmadım.su açık halde tabanca bir hafta dayanabilmiş ve bugun sabah ben evden çıktıktan sonra hortumun ucundan tabanca basınca dayanamamış ve çıkmış.ve böyleceeeee olan olmuuuuuuş:)
bu dikkatsizligim pazar gezime maloldu.eh artık naapalım saglık olsun ve Allah daha beterlerini yaşatmasın demekten başka yapacak birşey yok:)
görüşürüz dostlarım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri