Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kaptanın yaptığını Çorum'lu yapmaz.:D
Rumeli feneri olabilir. Uyar bana. Hatta her yer uyar.:D

Scudo
O zaman çoğunluk ne diyosa onu yapalım ben varım...Herkes nereye kayboldu:)
Tekzenden kaç km gidiş-geliş Rumeli meraktan soruyorum bilen?

iyi tamam arkadaşlar rumeli yapalım:)
kaptana yok:D:D
çıkış saatini ve katılacak olna arkadaşları bir netleştirelim

Saat 7.00 da Bakırköy otobüs durağından yola çıkıyoruz yolu ben biliyorum :D KAPTAN ALICAGIN OLSUNNNNN :D KÜSTÜM SANA FANTA ALCAKTIM. Listeyi hazırlayalım kimler geliyor..

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız : Bakırköy köprü duragında buluşup,sahil boyu sirkeci,beşiktaş,bebek,sarıyer'den ,rumeli fenerine gidiyoruz..

Toplanma Saati : 6.45

Hareket saati : 7.15

Tarih : 26 nisan 2009

Hava durumuna gelince yağmur çamur farketmez AVRUPA YAKASI AFFETMEZ.. ;)

Gelicek olanlar listeye isimlerini yazsınlar...

1- SefaYıldız
2-
3-
4-
5-
6-

merhaba arkadaşlar, vites sistemlerinde arıza oluştu, ayar yapmasını bilen varmı yardım etsin bana yarın ben de gelebileyim.

Yarın saat 10'da ayrı bir grup Beşiktaş'tan hareket edip Rumeli yapıcak. Söylemek istedim sadece.:D

Evet beyler listeyi yazdık gelenler isimlerini yazarlarsa sevinirim...

Alper saat 10 da gidenler biz rumeli fenerine gittiğimizde yeni yola cıkarlar belki. :)

@ayhan248

Ahh bea Ayhan abi neden gün içinde söylemedin metin bisiklete gitmek için birini arıyodum:)Metin bisiklet 22.00 de kapanıyosa halen yetişebiliriz:D Senin arka vites altus galiba o acera yada alivio olsa çok iyi olurdu...

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız : Bakırköy köprü duragında buluşup,sahil boyu sirkeci,beşiktaş,bebek,sarıyer'den ,rumeli fenerine gidiyoruz..

Toplanma Saati : 6.45

Hareket saati : 7.15

Tarih : 26 nisan 2009

Hava durumuna gelince yağmur çamur farketmez AVRUPA YAKASI AFFETMEZ.. ;)

Gelicek olanlar listeye isimlerini yazsınlar...

1- SefaYıldız
2- Kafile
3-
4-
5-
6-

Nrdret abi'ye cepten mesaj attım cevabı'da geldi ,Müsait olmadığını bize iyi eğlenceler dilediğini belirtiyor..

Liste'nin çogalması bekleniyor.

ramazan anlarmısın viteslere geçerken zorlanıyorda ufak bir ayar lazım.

Haşim abi güzel ayar çekiyodu vitese bende bi kaç kere yapmıştım ama biraz uğraşmıştım çok zor değil aslında:)

1- SefaYıldız
2- Kafile
3- AlperTemircan
4-Ramazan Okyay
5-ayhan248(vites ayarlama durumuna bağlı)
6-

haşimin kolu nasıl oldu bilgisi olan varmı

@ayhan248

ayhan abi valla vites ayarından pek anladıgım söylenemez ama kurcalayınca oluyo birşeyler:D altı üstü 2 vidanın başında herşey.
haşimle azönce görüştüm kolundaki alçıyı çıkarmış ama agrısı varmış biraz.yani yarın aramızda olamicak.
evet şimdi yarın için bukadarçıkmıyız:eek:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri