Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
sormayı unuttum ilk kez geliceğim için yanımda bişi getirmem gerekiyormu?

Scudo
@tanerxc500

Ehüehe ! Çok merak ettim abi ya. Söyle ne oluuuur :( :D Muhaha !

@umicek

Abi yok, şirketten çıkar çıkmaz o tarafa gitmem lazım da. Şimdi oradan tekrar Tekzene dönmek olmaz. O yüzden yani, yoksa sen ne zaman gördün benim Tekzen den katılmadığımı gruba? :045: :boese153:

@kafile

Meraklanma sen ya, bütün kafile orada olacak ;) Yalnız kalmazsın korkma :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
tamamdır haşim abi:)bişi getirmem gerekiyor mu sap gibi gelmiyim?

@kafile

@kafile

Gerekiyor tabi ;) Kask, eldiven, ışıklandırman, 3-5 lira para, ( kimliğinide unutma ;) ) Bunlar yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: gookmen
@H.Okyay

tamam sağolasın haşim abi.bi eldiven bulamadım ama aramaya devam ediyorum son ihtimal tekzende varmıdır?

süleyman abi iyi tatiller..iyi dinlen.gelince atarız turlarımızı..görüşürüz..hadi millet heyecan üst seviyede...

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@kafile

Vardır tabi olmaz mı? Bahçıvan eldiveni, amele eldiveni, bulaşık eldiveni, boks eldiveni :eek: :p Ehüehe !

Bunlar senin işine yaramaz. Bakırköy`den alırız iki dakika hemen ;)

ben TEKZEN ın ordan da katılabılırım bılgınıze
acıl bı ıs geldı de :mad:

Evet dostlar, birlikteliğimize sayılı saatler kala şu listemizi bir güncelleyelim bakalım ;)

01/Ağustos/2oo8 Cuma Akşamı 2. Köfte 3. Mangal Şenliği Katılımcı Listesi :D

1. Taner abi ( ve yingemiz :D )
  2. Volkan RR
  3. Fatih ( independent )
  4. Özgür Dilaver
  5. Koray
  6. Ümit ( umicek )
  7. bugar
  8. H.Okyay
  9. Dinamo ( Sinan )
  10. Ferdi Onat ( sonradan gelip hazıra konacak :D :p )
  11. Burak ( brksyhn )
  12. kafile
  13. .
  14. .
  15. .

BU LİSTE DE BEN DE OLACAGIM İNSALLAH HERKESE AFİYET OLSUN AMA BENİ BRKSYHN ARATMAZ :d İLERİ Kİ ASAMADA GORUSMEK DİLEGİ İLE ...

• Beğen
Tepkiler: brksyhn
eywallah üstad sen zaten başladın yavaş yavaş bişey kalmadı

güzel bi turdu kazasız belasız atlattık teşekkür iyi geceler

haşmetlinin fotolarıda bekliyoruz tabi :D

• Beğen
Tepkiler: seykem
Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın boğazına düşkün pedalsever dostları.

Evet, bir Cuma akşamımızı da kazasız belasız geride bırakmanın mutluluğu içindeyiz. Katılan bütün ablalarıma, abilerime ve kardeşlerime teşekkürler.

O değil de, hala is kokuyorum :eek: :eek: Ehüehe !

Ayağınızdan pedal eksik olmasın..

Günaydın arkadaşlar,köftelerden yemedim diye ööyle pişmanım öyle pişmanım ki:(

Çok güzel bir akşamdı,düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederiz.:D

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
gunaydin avrupa halki nasilsiniz baya bir ara verdim bakalim sizler nasilsiniz bir yamukluk durumu soz konusu degildir ins.

@msd_57

:eek: Gözlerime inanamıyorum :eek: Mehmet? Sen yaşıyormusun ya? Nerelerdesin ? Özlettin kendini..

avrupa yakası günaydınlar..çok güzel bir akşam oldu..çok keyif aldım..umarım herkes almıştır..katılan herkese teşekkürler..

günaydın abiler arkadaşlar dün ilk turumdu ve hem benim hem sizin açınızdan felaket oldu herkesten tekrar özür diliyorum.bu ne yorgunlukmuş yaw hala her tarafım ağrıyo kabusla uyandım o derece:Dama dün her şey çok güzeldi mangalı geçtim muhabbetler dostluklar...herşey için tekrar sağolun antreman yapıcam bol bol:)

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim Avrupa Yakası.. Görüşmek dileğiyle...

gunaydinlar avrupa yakasi pazariniz ve yeni baslayacak haftaniz guzellikler ile dolu olsun :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri