Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hüüoop! Ne oluyor bakayım burada? Kim nerede pinekliyor? :D Avrupa Yakası yatışta :D

Scudo
Sayın Avrupa yakasının 18+ kitlesi var mı bu akşam fanta turu yapmak isteyen..

Günaydın Avrupa Yakası. Günaydın, Avrupa Yakası`nın yerinde bir dakika bile duramayan zıpır vede kıpır pedalsever dosları :p

Haftanız bol kazançlı ve sinirsiz ola :D

Ya unuttum yazmayı, şu bizim Cuma akşamki resimler ne alemde Buğra abi.

Banyodalar mı daha? Çıkmaya niyetleri yok mu? :D Ehüehe !

günaydın arkadaşlar
bu arada mehmet e de hoş geldin diyelim

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee :)

neler yapyıorsunuz bakalımmmmmm ;)
özlettiniz kendiniziiiiii :boese153:

gunaydın cemaat :)
fotograflar evde kaldı ): sabah gec kalmısım ve aceleyle cıkınca SD kartı almayı unutmusum. bu yuzden herkesden ozur dılıyorum. bı uzucu haberde sanırım bu aksam tatıle cıkacaz ve fotografları hafataya kadar gonderemıyecem sanırım :S

Slmm millet..
Kütahyadayım az yolum kaldı akşama ordayım :)

Aşırı çok sayfa atlamış zamanım az bakamıyorum ama kaza geçiren olmuş, umarım kötü birşey yoktur, geçmiş olsun..

Niko abi de dönmüş herhalde o da hoşgeldi :)
Bu arada telefonum bozuldu (denize düştü) numaralar fln hepsi gitti ulaşamayan varsa bilginize..

@bugar

abi sen fotoğraf makinasını bize bırak biz resimleri yükleriz ve gözünde arkada kalmasın makinene çok iyi bakarızzz :D

unutmadan belirteyim arkadaşlar

ilk yardımla ilgili alacağımız eğitimle ilgili çalışmalar noktalanmak üzere,haberiniz olsun.
kısmetse hepinizi bu kurs sürecinde görmek isterim.

@hızlı

Uygulamalı mı olacak peki? Cansız manken olacak mı? Yoksa aramızdan bir tane seçecekmiyiz? :rolleyes: Ümit abi olabilir mesela :D :p Ehüehe !

eğitim yeri büyük ihtimalle bakırköy'de olacak ve tarihte 13 Ağustos bir aksilik olmazsa arkadaşlar.
detayları paylaşıcam sizlerle.

konu mankenine gelince Ümit arkadaşımızdan daha güzeli olamazdı bencedeeee :boese153: :D

@hızlı

Ayrıntıları merakla bekliyoruz Niko.

Ümit arkadaşımız konusunda da hemfikirim :D Ehüehe !

huoppppp
avrupa yakası ekşın dolu gençliği ne oldu gene yawwwww :(
anladımmmm güzellik uykusu desenize yineee :D :D :D

@hızlı

Buralardayız be ya! Takipteyiz :D Bilgisayarın başında fazla duramıyorum. E malum, pazartesi yoğunluğu :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri