Tahminen ucuz bir kask 30 YTL,normal bir Ön aydınlatma 10 YL,arka aydınlatma 5 YTL civarında olmalı.Yani min.50-max250 YTL bütçeleri arasında bu sorunu çözebilirsin.30 YTL'lik kasklar işini görür bence.
Kasklar 25 ytl den başlar. Işıklandırma da ön-arka 30 ytl ye gelebilir. Eldiven de 20-25 civarı. Kalite kalite değişmekte bunlar. artık bütçene göre alırsın.
Eğer bunlar yok ise, tura katılamazsın söyleyeyim. Temin ettikten sonra katılabilirsin.
@Dinamo
1. Taner abi ( ve yingemiz )
2. Süleyman abi
3. Volkan RR
4. Fatih ( independent )
5. Özgür Dilaver
6. Koray
7. Ümit ( umicek )
8. bugar
9. H.Okyay
10. Dinamo ( Sinan )
11. Ferdi Onat ( sonradan gelip hazıra konacak )
12. Burak ( brksyhn )
13.
14.
15.
tamam bugun hepsini tamamlamaya çalışıcam.peki nerde buluşabiliyoruz bana yakın olanlar varmı ilk gelişim çünkü baya bisiklet kullanmışlığım var acemi değilim belirtiyimdetabi sizin kadar değilimdir.nerden alıyım eksiklikleri bir bisikletçiden mi yoksa uyguna alıcağım yer biliyormusunuz sirkeci vb.?(zeytinburnu beştelsizde oturuyorum)
Sizin sokakla bizim sokak arasında 5/6 sokak var Bende 5 Telsiz deyim. Ama ben, şirketten geleceğim için beraber gelemeyeceğiz.
Buluşma yerimiz Tekzen Yapı Marketin yanıdaki Burger King in önü. En yakın biziz yani Toplanma saati 20:00 hareket saati 20:30 unutma
@deniz yenidoğan
Vaay vay vaaay ! Kimleri görüyorum. Efendim siz yaşıyormuydunuz ya? Hoşgeldiniz.
Ben dedim herhalde bu Deniz, deniz üzerinden Rusya ya doğru felan gitti Küftenin kokusunu aldın demi? Akşama geliyormusun Deniz ?
olamamı deniz bey oldu
bizlerden uzak kalan arkadaşlarımızı gözlerimiz hep yollarda arar oldu
hoş geldin tam gününe denk geldin mangalda küfte var beyaaa
çok güzelmiş semtimizden birini buldum desenizebu arada adınız nedir bir de size ulabilceğim numara verebiliyormusunuz burdan?eksiklerimi tamamlamaya çalışıcam eğer tamam olursa gelicem saat 20.00 civarlarında orda olurum.saygılar.
Adım Haşim, benim haricim bir abimiz daha var Özgür Dilaver. O da Yeşiltepe de oturur. Zeytinburnu`nda çok bisiklet süren arkadaş var ama, hepsi ile tanışmak mümkün olmuyor. Rastlaşınca selamlaşıyoruz uzaktan sadece
tamam teşekkür ettim.tamamlarım inş.sirkecide yada bisikletçide halletçem.kaydettim numarayı yüz yüze tanışmak dileğiyle saygılar.bu arada benim adım da selim numaram 5558571631.görüşmek üzere sağlıcakla kalın...
arkadaşlar ben tatile gidiyorum, bu gece yola çıkacağım için sizlere bu hafta katılamıyacağım,hepcinize afiyet şeker olsun,iyi mangallar ve kazasız belasız sürüşler dilerim.
@H.Okyay
Volkan bir oturuşta 30 tane yer beyler!http://l.yimg.com/a/i/us/msg/emoticons/pirate_2.gif Bence 4 yetmez, 6 yapmak gerek http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/38.gif