Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@kafile

Tahminen ucuz bir kask 30 YTL,normal bir Ön aydınlatma 10 YL,arka aydınlatma 5 YTL civarında olmalı.Yani min.50-max250 YTL bütçeleri arasında bu sorunu çözebilirsin.30 YTL'lik kasklar işini görür bence.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Scudo
@kafile

00:00 / 00:30 civarı.

Kasklar 25 ytl den başlar. Işıklandırma da ön-arka 30 ytl ye gelebilir. Eldiven de 20-25 civarı. Kalite kalite değişmekte bunlar. artık bütçene göre alırsın.

Eğer bunlar yok ise, tura katılamazsın söyleyeyim. Temin ettikten sonra katılabilirsin.

@Dinamo

1. Taner abi ( ve yingemiz :D )
2. Süleyman abi
3. Volkan RR
4. Fatih ( independent )
5. Özgür Dilaver
6. Koray
7. Ümit ( umicek )
8. bugar
9. H.Okyay
10. Dinamo ( Sinan )
11. Ferdi Onat ( sonradan gelip hazıra konacak :D :p )
12. Burak ( brksyhn )
13.
14.
15.

• Beğen
Tepkiler: brksyhn
ben aranıza floryada katılıcam ters tarftan avcılardan gelicem benimde küftemi unutmayınız :)

tamam bugun hepsini tamamlamaya çalışıcam.peki nerde buluşabiliyoruz bana yakın olanlar varmı ilk gelişim çünkü baya bisiklet kullanmışlığım var acemi değilim belirtiyimde:)tabi sizin kadar değilimdir.nerden alıyım eksiklikleri bir bisikletçiden mi yoksa uyguna alıcağım yer biliyormusunuz sirkeci vb.?(zeytinburnu beştelsizde oturuyorum)

@kafile

Sirkeci'de Doğubank'ın arkasında Efor Bisiklet,Aslı Bisiklet vs. var.Bakırköyde Metin Bisiklet var.Buralardan istediğin malzemeleri alabilirsin.

• Beğen
arkadaşlar tatilimi tamamlayıp istanbula dönmüş bulunuyorum:D nasılsınız?bensiz turların tadı olmadı dimi:D

@kafile

Sizin sokakla bizim sokak arasında 5/6 sokak var :D Bende 5 Telsiz deyim. Ama ben, şirketten geleceğim için beraber gelemeyeceğiz.

Buluşma yerimiz Tekzen Yapı Marketin yanıdaki Burger King in önü. En yakın biziz yani :D Toplanma saati 20:00 hareket saati 20:30 unutma ;)

@deniz yenidoğan

Vaay vay vaaay ! Kimleri görüyorum. Efendim siz yaşıyormuydunuz ya? Hoşgeldiniz.
Ben dedim herhalde bu Deniz, deniz üzerinden Rusya ya doğru felan gitti :D Küftenin kokusunu aldın demi? :p Akşama geliyormusun Deniz ?

@deniz yenidoğan

olamamı deniz bey oldu :D
bizlerden uzak kalan arkadaşlarımızı gözlerimiz hep yollarda arar oldu
hoş geldin tam gününe denk geldin mangalda küfte var beyaaa

@H.Okyay

çok güzelmiş semtimizden birini buldum desenize:)bu arada adınız nedir bir de size ulabilceğim numara verebiliyormusunuz burdan?eksiklerimi tamamlamaya çalışıcam eğer tamam olursa gelicem saat 20.00 civarlarında orda olurum.saygılar.

@kafile

Adım Haşim, benim haricim bir abimiz daha var Özgür Dilaver. O da Yeşiltepe de oturur. Zeytinburnu`nda çok bisiklet süren arkadaş var ama, hepsi ile tanışmak mümkün olmuyor. Rastlaşınca selamlaşıyoruz uzaktan sadece :D

545 918 8 918 - 532 382 11 57 -numaralarım, kafana göre kaydet birisini ;)

Kask-eldiven-ışık. Anahtarlar bunlar, bunlardan varsa elinde kapımız herzaman açık herkese haberin olsun ;)

• Beğen
@H.Okyay

tamam teşekkür ettim.tamamlarım inş.sirkecide yada bisikletçide halletçem.kaydettim numarayı yüz yüze tanışmak dileğiyle saygılar.bu arada benim adım da selim numaram 5558571631.görüşmek üzere sağlıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Kelle başı 4`er köfte düşünüyoruz arkadaşlar. Yeterlimidir?

Volkan abi sana sormuyorum ha :04: :p

• Beğen
Tepkiler: VOLKANRR
arkadaşlar ben tatile gidiyorum, bu gece yola çıkacağım için sizlere bu hafta katılamıyacağım,hepcinize afiyet şeker olsun,iyi mangallar ve kazasız belasız sürüşler dilerim.

@H.Okyay
Volkan bir oturuşta 30 tane yer beyler!http://l.yimg.com/a/i/us/msg/emoticons/pirate_2.gif:mad: Bence 4 yetmez, 6 yapmak gerek http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/38.gif

İyi tatiller "nighteagle1"

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@Dinamo

:eek: :eek: :eek:

@H.Okyay

Ehüehe ! :D

Yarım ekmek arası, bence yeterlidir 4 adet köfte. Arasına domates, soğan felan da koyacağız çünkü ;)

@nighteagle1

1. Taner abi ( ve yingemiz :D )
  2. Süleyman abi
  3. Volkan RR
  4. Fatih ( independent )
  5. Özgür Dilaver
  6. Koray
  7. Ümit ( umicek )
  8. bugar
  9. H.Okyay
  10. Dinamo ( Sinan )
  11. Ferdi Onat ( sonradan gelip hazıra konacak :D :p )
  12. Burak ( brksyhn )
  13. .
  14. .
  15. .

Hayırlı tatiller Süleyman abi.. Çık bakalım, sende çık tatiline :(

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri