günaydın avrupa yakası dün akşam saat 21 00 civarında ortaköy de bi adet siyah trek 4900 gördüm saat 9-10 arasında biri bmx kasklı iki abi gördüm bisikleti nin üstünde marka yoktu ve gümüş tü.saat 10 dan sonra da çırağan civarında bi beyaz salcano lu abi gördüm.Merak ettim bu yakadan gruplardan olabilir miydi o abiler?
@independent
fatih dün gece kaptanı uğurladık,fakat bir yağmura yakalnadık,bakırköye gelene
kadar sırılsıklam olduk,o şekilde hastaneye gidemedik, fakat ben saat 14.00 de
hastanenin önünde olucam ,isteyen gelebilir.
bugün gökmene uğradım,düne göre daha iyi,biraz konuştuk ,olayları hatırlamaya başlamış,inşallah yarın doktorlar gelince kontroller iyi çıkarda
taburcu olur kardeşimiz.dualarınızı eksik etmeyin,allah süratle iyileşmeyi nasip etsin.
Niko ile konuştuk az önce,Ordu'dan geri Bolaman'a dönmüş ve sahil yolundan tekrar Ordu yönüne gitmeye karar vermiş.Geçerken babamlara uğrayacak ve benim selamımı söyleyecekBayılmış memlekete,hayatımın geri kalan kısmını burada geçireceğim diyor
günaydın arkadaşlar
dün akşamki metallica konseri süperdi
ama çıktığımızda güngörende olan patlamayı duyduk
moralimiz cok bozuldu milletin derdi yok sanki bide bu şerefsizler insanları canından bezdiriyor
ümit enson dün gördüğümde gökmen gayet iyi idi,olayı hatırlamaya başlamıştı,
fakat kanamanın durumu bugün netlik kazanacak,akşama doğru tekrar bir uğramayı düşünüyorum.
arkadaşlar öğle paydosunda niko ile konuştum keyfi yerinde halinden cok mutlu
ordu dan ayrılmış devam ediyordu hava cok güzel dedi pedallamaya uygunmus bizleri orda görmek istiyor ama......aaaahhhhhhhhh
Abi bende bikaç saat içinde uğrayacağım gene gökmenin yanına bende bilgi verebilirim gelirseniz birlikte de gidebiliriz..
kaza florya çiroz meviinde yürüyüş yolunun karanlık kısmında meydana geldi aydınlatma yoktu hızla seyrediyorduk yolun ortasında olupta kapalı olan aydınlatma direğine çarptı gökmen kısaca..