Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@umicek

Ehüehe ! Niye ya, o kadar ufak yapmasınlar o zaman kardeşim :045: :D

Scudo
@bugar

Yok abi ya, aha şu kadarcık :D Birazdan çıkayım da yukarı, bir tane daha götüreyim kalmışsa :lick3: Kesmedi :D Ehüehe !

Arkadaşlar,Nedret şu anda Çarşıbaşı ilçesinde.Trabzon'a doğru yol alıyor.Yolda ufak bir kaza geçirmiş.Bir kamyonun sıkıştırması sonucu bisiklet ile beraber düşmüş.Biraz üstü başı kirlenmiş.Dirseğinde bir ağrı varmış,bacağında yaklaşık 10 cm.lik bir sıyrık olduğunu söyledi.Başını da vurmuş ama kaskı sayesinde bir zarar görmemiş.Endişe edilecek bir durum olmadığını özellikle belirtti.Yolda bir sağlık ocağında pansuman yaptıracak.Morali çok çok iyiydi.Kamyondan dolayı düşmesine rağmen ,hayatının en keyifli anlarını yaşadığını söyledi.Bugün erken gidebilirse Sümele Manastırını gezmek istiyor.

Haber aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

keyfi yerindeyse ne mutlu ona zaten niye yaşıyoruz bu hayatta........

Herkese merhaba...

Herkesin Miraç kandili mübarek olması ve hayırlara vesile olması kazasız belasız mutlu huzurlu saglıklı bir ömür sürmesi duası ile geceniz mübarek olsun....

Gökmen arkadaşımız yarın taburcu oluyor bilginize...

Sevgili niko yağmur altında uzun bir yolculuğun tadını çıkartırken biz burada stress içinde iş yapıyoruz ama :(

Yolun açık olsun kaptan doya doya gez resimleri bol bol çek unutma...

Benim köyümede ugra Trabzon/sürmene :D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Arkadaşlar Niko Trabzon'a varmış durumda.Bu akşam konaklamak için Sümela Manastırı taraflarında uygun bir kamp yeri ayarlamaya çalışacak.Yarın Manastırı gezecek ve muhtemelen yollara düşecek tekrar.Trabzon'da bir arkadaşımla irtibat ettirmeye çalışıyorum.Yardımcı olmaya çalışacaklar.

@tanerxc500

Abi bırak ya, baksın başının çaresine :rolleyes: Olmaz ki ama böyle, tadı çıkmaz yani :D

@H.Okyay

:D:DHaşim ,allah iyiliğini vermesin yaa,hiç güleceğim yoktu akşam akşam.

Doğru diyorsun abi,sanki ben tura çıktım:D
Kendim çıksam bu kadar plan yaparım anca herhalde.Adım adım adamı takip ediyorum yaw.Ben gidemedim ya,kıskançlıktan çatlıyorum ,ne diyeyim:p :ci: :cool: :eek:

Zaten yolun buradan sonrasını ne biliyorum,ne de tanıdıklarım var.Mecburen kendi başının çaresine bakacak:(

@tanerxc500

Abi niye vermesin iyiliğimi ya :( Karıştırdın sen, bela okurken " Allah belanı versin ! " değil de " Allah belanı vermesin " denir beddua okumamak için :D

Sen " Allah iyiliğini vermesin " diyorsun :045: :04: " Allah iyiliğini versin " olacaktı. :D Ehüehe !

Tabi abi ya, bırak ya, ne yapıyorsa yapsın. Kocaman adam, şımartma fazla :D Ehüehe ! :04:

@6500

Zor bir ihtimal, akşam vakti hiç çekilmez o taraflar. Grup halinde gidilecekse, kısa mesafeli yerlere gidilmeli.

@6500

Cuma günü için değerlendirmeye alınabilir ;)

@H.Okyay

:DBu saatte olur bu kadar dil sürçmesi be Haşim kardeşim,niye bozuyorsun ki:D
Sen anlamışsın ama doğrusunu.

arkadaşlar hepinize ii akşamlar
bu arada kandiliniz mübarek olsun

@tanerxc500

Hea, anladım ben doğrusunu :D Öyle söylemek istediğini de anladım :D Dilinin sürçtüğünü de anladım :p

Anlamadığım bir şey var, o da bu adam niye bu kadar erken paydos ediyor ya :045: Zoruma gidiyor :D Ehüehe !

@umicek

Yazma kardeşim buraya öyle gıcık verircesine ya :D Bu arada, adam lazım mı abi sizin oraya? :D :p Muhahah !

• Beğen
Niko'nun zinciri kırılmış,yetmediği gibi zincir sökme aparatıda yamulmuş!Az önce bisiklet elinde bir bisikletçiye yetişmeye çalışıyordu.Bugün bayağı terslik yaşadı .Umarım turun devamı bu kadar sıkıntılı olmaz.Bu arada Trabzon Merkez'de hala,onu da ekliyeyim.

@tanerxc500

Abi ya, Niko ya bi tane verici felan mı taktın sen? :rolleyes: :D Ehüehe !

Yoksa yan yanasınız, beraber turluyorsunuz, sende laptop var ve hemen şıp diye yazımıveriyon olanları :rolleyes: :04: Ehüehe !

• Beğen
Akşamlarınız hayr ola Avrupa Yakası. Görüşmek dileğiyle..

Rabbim de Kaptanımıza kaza bela zeval vermesin, hastanede yatan Gökmen arkadaşımıza acil şifalar versin, cümlemizin Miraç Kandili mübarek olsun...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri