Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Skyliner2006

Biz her zaman buralardayız dostum. Ne zaman müsait olur isen o zaman katılırsın ;) Sıkıntı yok

Scudo
ya süleyman abi kusura bakma..dün perişan bir haldeydim..ahanda haşim şahit ona sorabilirsin..arkadaşı kaybettim...bu arada gökmeni en kısa zaman içinde yanımızda görürüz..inşallah..nikoyada selamlar buradan..Allah yolunu açık etsin..

Arkadaşlar 'Hızlı' bu sabah erkenden kalkıp Ordu'dan Bolaman yönüne tünelleri kullanarak geri dönmüş ve sahil yolundan tekrar Ordu istikametine pedallamış.Geçerken bizimkilere uğramış ve biraz dinlenmiş.Bizimkiler enerji yüklemesi yaparak yolcu etmiş.Son konuştuğumuzda(Öğle'ye doğru) Ordu'ya girmek üzere ve Enes ile buluşmak üzereydi.Sanırım Enes arkadaşımız bugün onu gezdirebildiği kadar gezdirecek ve akşama misafir edecek.Biraz önce aradım telefonu kapalıydı.Haber aldıkça sizlere aktarmaya devam edeceğim...

Akşamlarınız hayr ola Avrupa Yakası, yarın görüşmek dileğiyle. Ayağınızdan pedal eksik olmasın..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
arkadaşlar,gökmene ozanla birlikte uğradık,gökmenin mr larında bugün kanaması dahada azalmış büyük ihtimalle kanama duracak demiş doktoru,
2 gün daha gözetim altında tutacaklar,tekrar mr çekilecek,duruma göre taburcu edebilirlermiş.dualarımızı eksik etmeyelim lütfen.

geçmiş olsun gökmen inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin
iş yoğunluğundan bır turlu ugrayamadım zıyarete gecmıs olsun tekrar

İlk yardım konusunda haklısınız katılıyorum

Günaydın Avrupa Yakası. Günaydın Avrupa Yakası`nın en çok göze gelen pedalsever dostları.
Yağmurlu bir İstanbul sabahı, gönül isterdiki bisiklete atlayıp şöyle yağmur altında donumuza kadar ıslanıp pedal çevirelim ama, elimiz mahkum işe geliyoruz :D

gunaydınlar...
hasım o dedıgını ben yapabılırdım ama E5 te ıse gelırken bıraz tehlıkelı olurdu dıe dusdugumden vazgectım :) bı dıer sebebımde sabah sabah camurlukları bulup takmakla ugrasmak ıstemeyısım :)

günaydın arkadaşlar
gerçekten üzerimizde karabulutlar dolaşıyor (hem grubumuzun hemde ülkemizin)
vahim kazadan sonra forumumuzda bi sessizlik oluştu.......
eski dostlarımızn çoguda ortalıklarda gözükmüyor ne durumdalar bilgimiz bile yok
her şey çok daha güzel olsun

@H.Okyay

peki böyle havalarda işe bisikletsizmi gidiyorsun

@umicek

Dün akşam Ramazan abim aldı bisikleti. İş çıkışı Eminönü`ne, oradan da Bakırköy`e geçecekmiş. Yoksa, yağmurluğumu giyip atlar bisikletime gelirdim şirkete :D

Evet, böyle havalarda bile gelirdim bisikletimle :D Ama abim çıkmışmıdır orasını bilmem :D Ehüehe !

Arkadaşlar,Niko ile az önce görüştüm.Şu anda Giresun'un Espiye ilçesinde olduğunu belirtti.Bayağı bir yağmur yemiş bu sabah.Trabzon'a 100 km kaldığını belirtti.Bu akşam muhtemelen Trabzon'da konaklayacakmış.Herkese selamlarını söyledi.

günaydın avrupa yakası..günaydın pedal sever dostlar..herkesin ayrı ayrı Miraç kandilini kutlarım..kandiliniz mübarek olsun..bu gun oruçluyum..Allah kabul etsin.görüşmek üzere..

Şüüüüüü, millet. Uyumayın ya, her şeye rağmen hayat devam ediyor. Sirkelenin bakayım şöyle bir.. :045:

efet dışarısı çok güzel bi taksime çıkıp döndüm
sıcak değil etraf kurumus ....

Hadi ben yemeğe çıktım, fırında sütlaç gelmişti asansörle çıkartırlarken görmüştüm :lick3: Muhaha !

Hehe, yedim geldim bile. Uzun uğraşlar ve mücadele sonrasında 2 tane aldım sütlaç :D Üç kaşık alıyorum bitiyor, keser mi beni hiç bir tane? :D Muhahah !

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri