Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@makmuhak

Bizimkisi uydu. Ama izleyemedik, tüm Avrupa ya yasak. Normal anten var Ramazan abimlerde, O`nlarda izlemiştik :D

@makmuhak

Daha ne 3000 ler göreceğiz inşallah :cool:

Scudo
yaw arkadaşlar ben söölemeyi unuttum :(
çarşamba akşamı Tekirdağ'a gidiyorum ben :D
pazartesi şehre döneceğim kısmetse,eşlik edemiyeceğim partinize ama telefonla arar canlı olarak duygularınızı alırımmmm ;)

@hızlı

Biz bu işi salıya mı alsak ne hem maçı8 evde izlemiş oluruz... :D :D

@Gokhan Varoglu

Tabii ki. Her zaman bekleriz. Sofraya bir tabak daha koyun dostlarım :D

Hayırlı akşamlar Avrupa Yakası. Yarın sabah görüşmek üzere. Kalın sağlıcaklan..

@Gokhan Varoglu

gökhan kardeş memnuniyetle ,bekleriz,siteden takip edersen güzergah ve saatleri,istediğin noktadan katılabilirsin:)

@hızlı

Tüm kanallarda çıktık valla.:D Basından bisiklete bu kadar ilgi olacağını hiç beklemiyordum açıkçası...:eek:

@H.Okyay

Haşim bostancı çıkışında trafiğe takıldık biz düz yolda aramız baya açıldı ön grupla senide arkamızda sandığımızdan geri döndük bi miktar sana bakındık,oldukça da merak ettim açıkçası ondan sonra geri sahil yolundan bastık saatime göre toplam 30 km civarı basmış ki gidişte hemen hemen hiç kopmamıştık oysaki bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim :)sizden bir önceki yada bir sonraki vapurla döndük hala bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@Ozan Güven

Vallaha dostum, ben geliyordum ne güzel tempomu ayarlamış arkanızdan. Ama önüme hanzo bir tane sürücü çıktı, birden önüme kırınca yavaşlamak zorunda kaldım. Ondan sonra da yakalayamadım zaten sizi. Sonra da arkamda kalan arkadaşlar geldi, onlarla beraber geri döndük. Sonra Niko`larla beraber geçtik karşıya :D Ama aynı vapurda olduğumuzu zannetmiyorum, yoksa görürdük birbirimizi :04:

@Gokhan Varoglu

Günaydın Gökhan kardeş, sen, gözüm bir yerden ısırıyor ama :rolleyes: çıkartamadım :)

@Gokhan Varoglu

aramıza hojjj geldin gökhannnnnn ;)

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın "Avrupa Yakası"

@Özgür Dilaver

ne diyorsunuz arkadaşlar???

Salı ?
Çarşamba ?

bana her ikisi de uyar :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.