Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@H.Okyay

Ya illaki cuma olacak diye birsey yok çarşamba da olur olmasada olur daha sonra da olur karpuz peynir ben aklıma öyle geldi soyledım...

Belki başka birinin daha iyi fikri vardır...

Scudo
Ama şimdi şöyle bir durum var, karpuzun dolaptan çıkmış olması gerek, yani soğuk :D Ben bıçağı vurdum mu geri kalanının çatlaması lazım kendiliğinden :04: Sıcak karpuzun tadı olmaz.
Veya olmadı, koyarız bir soğan filesine, atarız denize be ;) Ehüehe !

Hüüüüüoooppp ! Uyumayın uleeeeeynnnn !! :cheer: :000002158http://hasimokyay.googlepages.com/Smiley20114.gif

Muhahah !

suyu soguk bi dere bulmak lazım
söle karpuzu içine atalım çatlasın ortadan

@umicek

Bizim burada Çırpıcı deresi var, iş görmez mi acep? Biraz karpuz kabuğu kokar mokar ama, içini yiyeceğiz nede olsa :rolleyes: Muhaha !

Bu söylediklerine en uygun yer Yalova - Erikli Şelalesi diyorum ben. Ama bir karpuz çatlatacağız diye o rampada kendimiz çatlarız :D ki o kadar yol gidilmez. Bak yine aklıma geldi, neydi o rampa öyle bea ! :04: Suya girenler bilir. Tam karpuz çatlatmalık demi arkadaşlar? :cool:

@H.Okyay

valla soğuk karpuz satan bir yer yok ki... Denize koysak oda olmaz... Bir gün önceden evde kendi imkanlarımızla soğutsak tasımak sorun...

fikir üretin beyler...

@Özgür Dilavet

Şöyle yapsak, sahile inmeden alışverişimizi yaparız. Aldığımız karpuzları da dondurucuya koyarız. ( Başkasının alma ihtimali nedir onu bilmiyorum :D ) Rica ederiz ki bunları kimse almasın, parası verildi diye.
Biz bir sahil boyu gidip geldikten sonra, mangal yaptığımız bölge yakınlarında bir yere çörekleniriz. İki üç arkadaş da nevaleleri gidip alır getirir, hep beraber yeriz :rolleyes: ;) :D

@H.Okyay

...olabilir....

Ama sen adanalısın karpuzdan anlarsın haşim ona göre güzel seç karpuzu :D

@Özgür Dilaver

Dur ya Özgür dostum, daha birşey belli değil. Bakalım sakinlerimiz ne diyecek bu karpuz meselesine :cool: Konu seçmeye gelirse o kolay, seçeriz :D

çarşamba akşamı türkiye isviçre maçı var saat 21:45 de
o saate kadar eve dönmeliyiz veya hep beraber bir yerde televizyon karşısında
olmalıyız,ne dersiniz beyler.

@nighteagle1

Küçükçekmece sahilinde bir yer biliyorum. Bilenlerimiz vardır, açık havada deri koltuklara yayılarak bir yandan çayımızı içer, diğer yandan maçımızı seyrederiz. Ama orası anten kullanıyor mu bilmem, biliyorsunuz ki çanak veya kablolu yayında Atv maç saatleri içerisinde şifreye giriyor ;)

ben karpuzu meze olarak alırım ;)
rakısız gitmez ııııı bana uymaz :D
karpuz-peynir-ekmek waybe menüye bak,amma canım çekti yawwww :D :D

haşim o şifreleri çözüyorlar sorun yoktur öyle yerlerde,yani yayın kesin vardır,bana uyar teklfin...isterseniz maçtan önce k.çekmecenin kurusu meşhurdur,önce kuru yeriz sonra maç seyrederiz???

@hızlı

Olmadı, kurarız bir şark sofrası be ya :04: Senin rakı sözün vardı tarihin birinde bilmem hatırlarmısın Niko, şöyle İpsala taraflarından gelecektin :cool: :D Bize Avrupa Yakası derler, boğaz için yapmayacağımız şey yoktur. Ehüehe !

@nighteagle1

Abi sende mevzuyu hemen boğaza bağladın yine, ben çay diyorum sen kuru diyorsun :p Ehüehe ! Vallaha bilmiyorum abi, kararlaştırın gidelim. :D

@hızlı

Offf ! İzleyemem ben buradan. Biriniz fotolayıp koysun buraya kare kare. Veya, videoyu bilgisayarınıza kaydedip mailime yollayın. Çatlarım ben meraktan :smile043:

@H.Okyay

@H.Okyay

arkadaşlar uydu yayını için şifre çözme olayını bilmem ama kablolu da şifre falan yok haberiniz ola... en azından ben portekiz maçını izlemiştim (izlemez olaydım :()

300. sayfa , 3000. mesaj :D

ne başlık olmuş ama... helal olsun arkadaşlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri