Ama şimdi şöyle bir durum var, karpuzun dolaptan çıkmış olması gerek, yani soğuk Ben bıçağı vurdum mu geri kalanının çatlaması lazım kendiliğinden :04: Sıcak karpuzun tadı olmaz.
Veya olmadı, koyarız bir soğan filesine, atarız denize be Ehüehe !
Bizim burada Çırpıcı deresi var, iş görmez mi acep? Biraz karpuz kabuğu kokar mokar ama, içini yiyeceğiz nede olsa :rolleyes: Muhaha !
Bu söylediklerine en uygun yer Yalova - Erikli Şelalesi diyorum ben. Ama bir karpuz çatlatacağız diye o rampada kendimiz çatlarız ki o kadar yol gidilmez. Bak yine aklıma geldi, neydi o rampa öyle bea ! :04: Suya girenler bilir. Tam karpuz çatlatmalık demi arkadaşlar?
Şöyle yapsak, sahile inmeden alışverişimizi yaparız. Aldığımız karpuzları da dondurucuya koyarız. ( Başkasının alma ihtimali nedir onu bilmiyorum ) Rica ederiz ki bunları kimse almasın, parası verildi diye.
Biz bir sahil boyu gidip geldikten sonra, mangal yaptığımız bölge yakınlarında bir yere çörekleniriz. İki üç arkadaş da nevaleleri gidip alır getirir, hep beraber yeriz :rolleyes:
çarşamba akşamı türkiye isviçre maçı var saat 21:45 de
o saate kadar eve dönmeliyiz veya hep beraber bir yerde televizyon karşısında
olmalıyız,ne dersiniz beyler.
Küçükçekmece sahilinde bir yer biliyorum. Bilenlerimiz vardır, açık havada deri koltuklara yayılarak bir yandan çayımızı içer, diğer yandan maçımızı seyrederiz. Ama orası anten kullanıyor mu bilmem, biliyorsunuz ki çanak veya kablolu yayında Atv maç saatleri içerisinde şifreye giriyor
haşim o şifreleri çözüyorlar sorun yoktur öyle yerlerde,yani yayın kesin vardır,bana uyar teklfin...isterseniz maçtan önce k.çekmecenin kurusu meşhurdur,önce kuru yeriz sonra maç seyrederiz???
Olmadı, kurarız bir şark sofrası be ya :04: Senin rakı sözün vardı tarihin birinde bilmem hatırlarmısın Niko, şöyle İpsala taraflarından gelecektin Bize Avrupa Yakası derler, boğaz için yapmayacağımız şey yoktur. Ehüehe !
@nighteagle1
Abi sende mevzuyu hemen boğaza bağladın yine, ben çay diyorum sen kuru diyorsun Ehüehe ! Vallaha bilmiyorum abi, kararlaştırın gidelim.
Offf ! İzleyemem ben buradan. Biriniz fotolayıp koysun buraya kare kare. Veya, videoyu bilgisayarınıza kaydedip mailime yollayın. Çatlarım ben meraktan :smile043:
arkadaşlar uydu yayını için şifre çözme olayını bilmem ama kablolu da şifre falan yok haberiniz ola... en azından ben portekiz maçını izlemiştim (izlemez olaydım )