Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
dün yağmurda serinlemiş arkadaşlar var :D ne iyi gelmiştir ama ben göremedim yağmur...

Scudo
@Özgür Dilaver

Tam Niko ile ayrıldık, ben Zeytinburnu sapağından döndüm. O sıra iyice arttırdı şiddetini. Hiç unutmuşum, çantamdaki yağmurluğu Niko ya vermek sonradan aklıma geldi. Dediğin gibi, azcık serinledik Özgür :D

Ozan ve Fatih, siz nereye kayboldunuz? Nasıl ve ne zaman döndünüz eve?

ben haremden sonra çamlıya çıktım oradan koydum arabaya mtb yi öyle döndüm :D

arkadaşlar hürmetler
kusura bakmayın ne foruma katılabildim nede pazar günü aranıza ....
gerçekten cok üzgünüm :(
c.tesi sabah erken patron aradı babası vefat etti ofise geçip
müşterilere, çalışanlara ...... falan haber verdim yaka kartları, gazete ilanı falann..... gibi işlemleri hallettim ........
pazar günüde ögle namazına mütekip cenaze namazı kılınıp nakkaş tepeye defin ettik ......
böle bir hafta sonu geçirdim

@umicek

Yok estağfurullah Ümit dostum, ne kusura bakacağız. Başınız sağolsun. Kötü bir hafta sonu geçirmişsin.

ya şu pazar günü yapılan organizasyonlara bi türlü katılmak nasip olmuyor
var bi gariplik

ya avrupa yakası kınalıadaya neden gelmediniz,anlamadık,ama biz baya eğlendik,levent,koray,hakkı ve ben.bi hafta sonu birlikte bi ada yapalım.

@umicek

ümitcim canın saolsun,sen şimdi 2 haftada yıllık izine çıkarsın allah bilir,2 hafta
sonundada kimbilir neler kaçırırsın:D :D

@nighteagle1

Abi zaten ben daha önce mazeretim vardı köprüden geçip kendi işime gideceğim diye... avrupa yakası sahil gurubunu temsilen sizi gönderdik :D

aaa haklısınız beyaaaa
ben 2 cuma yokum unutmusum
h.içi bi akşam bi tur yapalım bariii

@umicek

Hepten boşladınız zaten geleneğinizi, ceza puanı kesilecek sizlere ( sen, Mehmet ) :rolleyes: :D Yaparız dostum yaparız, fanta içmeye gideriz bir akşam :04: Ehüehe !

Evet bu hafta içi Çarşamba yine Ha deyince toplanalım isteyen uçurtma uçursun isteyen fanta içsin isteyen balık yesin isteyen dondurma yesin isteyen karpuz yesin isteyen çay içsin isteyende evinde otursun .... :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: makmuhak
@Özgür Dilaver

Ha evet ya, Niko yu unuttum bak :04: Yani, ceza puanı ne anlama geliyor biliyorsunuz demi? ( tulumba, dondurma, tatlı, gaymak, fanta :rolleyes: :04: )

Evet bu hafta zaten cuma günü nikonun tulumba tatlısı var yarıştan kazandığı birincilik dolayısı ile :D eh yanında illaki birseyler buluruz yiyecek karpuz peynir mesela... :D

Özgür arkadaşımızın bir önerisi var. Cuma akşamımız için, karpuz-peynir-ekmek fikri bulunmakta ;) Sizler ne dersiniz?

hec kusura bakmayın (özgür ve haşim bey)
fantalar ikinizden alırken elimi sürmem :):):)

sadece içerken ellerim :):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri