Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Kaptan şu anda Düzce'deymiş.Öğlen olmadan İstanbul'a varmış olacak.Telefonda biraz konuştukda,başka planları varmış:DOnu da kendi söylesin artık!Dimi Haşim:D

günaydın avrupa yakasının güzel insanları herkese güzel günler diliyorum...

Tadsız günler geride kaldı artık üzerimizdeki kara bulutlar dagıldı...

Bu akşam hava yagmaz ise bir yerlerde oturup çay içelim...

Günaydın Avrupa Yakası..

@tanerxc500

Tabii ya :D Gelsin kendisi anlatasın :D

@Özgür Dilaver

Uygundur abi, hava alalım azcık. Daraldım zaten pazartesinden beri..

günaydın avrupa yakası,inş gökmende bugün taburcu olacak.kaptan dönüyor,akşama bunu kutluyalım .çay, fanta vs...

günaydın arkadaşlar
niko turu erken kesmis umarım planı simdiki turundan daha iyidir.
(her şeye rağmen hayat devam ediyor)
benimde biraz önce canım sıkıldı metallica konserinde telefonuma cekitigim fotoları ve videoları cd ye atacaktım bi gerizekalılık yapıp yanlışlıkla sildim :(

@umicek

Sıkma canını abi ya, giden foto-video olsun. Önemli olan gönüller bir olsun ;) :D

Selam Grup,

Haberi yeni öğrendim,Gökmen'e geçmiş olsun diyerek acil şifalar diliyorum.

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlarım

KASK ve eldiven takmayan arkadaşlarımız Grup Organizasyonlarımıza katılamayacaktır diye defalarca yazarak vurgulamamın sebebi,sanırım acı 1 fatura olarak tekrar karşımıza çıktı.Bu üzücü olay,konu üzerinde ki hassasiyetimin sebebi,şimdi daha iyi anlaşılıyordur.Bu olayın herkese ders olmasını,Gökmen'in durumunun giderek iyileşmesini dileyerek,Grup disiplini içinde pedal basan tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ediyorum;) kazasız sürüşler.......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

nico ya geçmiş olsun diyorum..olsun herşeyde bir hayır vardır diyerek bugun herzaman ki yerde ve saatte mi buluşuyoruz

Hüüüüüüüoppp ! Avrupa Yakası. Geçtiniz yatışa yine ha ! :045:

Bu akşam için plan nedir arkadaşlar ben de kendimi ayarlayayım bakalım.

ben bu akşam yokum arkadaşlar
cuma akşamına saklıyorum kendimi
peki cuma akşamı için plan nedir

arkadaşlar,müjde gökmen taburcu olmuş.şimdi telle konuştum annesi ile ,evde arka odada yatıyor dedi,doktorlar bir hafta daha risk olduğunu istirahat etmesini söylemiş,zaten sesten rahatsız oluyor dedi,telefonu bile odasına koymuyorlarmış,buna şükür,tekrar geçmiş olsun gökmen kardeşim.

@Ozan Güven

Aynı yerde ve aynı saatte buluşup kafamıza göre takılacağız. Akşam gezintisi ;) Belki dondurma yeriz :lick3: :D

@umicek

Niye ? :045: Haftada 2 defa bisiklet ile çıkmak performansını mı etkiliyor? :045: :p

Cuma akşamımız için fikir beyan edin, ne yapmak istersiniz?

@nighteagle1

İşte bu sevindirici bir haber Süleyman abi. İnşallah bir şey çıkmaz da, eski sıhhatine ve sağlığına kavuşur. Gökmen`in iyileşip te katılacağı Cuma akşamı mangal yapıyoruz bilginize ;)

Arkadaşlar ,Niko ile öğle saat 1 sularında otogarda buluştuk.Bisikletini Metin Bisiklete bıraktık.Yeni gideceği tur için beni ayartmaya çalıştı yolda:D

Haber vereyim dedim.

@tanerxc500

Ehüehe ! Muhahah ! :D :04:

Ne yöne gidecekmiş? Ne zaman gidecekmiş? Beni ayartmaya çalıştı derken neyi kastettin abi? :D

@nighteagle1

sevindirici bi haber umarım bi sorun daha çıkmadan biran önce aramıza kavuşur

@H.Okyay

hanımdan izin alamadık :) mesai evde evi silip süprcem :D
bu mangal partisi gökmenin dönüşünün şerefinemi yoksa senin mi canın istedi :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri