Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Vazgeçmek? Pek nadir elimize geçen bu fırsatı kaçırmamak gerek derim ben.

Sevimli kardeş sen hangi semtte oturuyorsun? Ona göre, yakınlarında varsa arkadaşlarımız, yönlendiririz seni yalnız gelmemiş olursun. Hem grupla beraber binmenin zevkini sabahtan almaya başlarsın..

Scudo
pazar köprü geçişi için

buluşma yeri: Bakırköy sahildeki bp
hareket saati: 08:00
rotamız: zeytinburnu-yedikule-kazlıçeşme-samatya-kumkapı-cankurtaran-sirkeci-taksim
hız:15-35 km/s

güzergahımız üzerinden katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çıkış saatimizi baz alarak guruba eşlik edebilirler

@fatihgüven

fatihcim sen niye havaya bu kadar taktın anlamadım,senki ne yağmurlara göğüs germiş ,benim gibi yerlere düşmüş:D ,her şartta pedal basmış birisin:)
değilmi ??? yani... isterse kar yağsın yarın ,yarın katılıyorsun...

@nighteagle1

Abi bir şeyin yok değil mi sıcakken anlamamış olabilirsin diye düşündüm çünkü, oldukça hasarsız atlattın kazayı ..tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@hızlı

Tarkan ne alaka ya Niko dostum? O da mı geliyor yoksa :rolleyes: :04:

Yaw kararsız kaldım, sabah Bakırköy BP'ye mi geleyim, hep beraber yola çıkalım, yoksa biraz daha uyuyup :rolleyes: Samatya'dan mı katılayım :D

Bu arada biri sormuş, ama soru havada kaldı, Boğaz Köprüsü ne kadar kapalı kalacak trafiğe? Ben de yürümek istiyorummm :D

@dunyaikincisi

Sen bilirsin Emrah, kafana göre. Köprü akşama kadar bizim. Hatta biz okey götürüp oynamayı bile düşünüyoruz :rolleyes: Muhaha :D

Neyse dostlar, size doyum olmaz. Ben paydos ediyorum. Yarın görüşmek dileğiyle. Kalın sağlıcaklan..

boğaz köprüsü trafiğe kapanmıyacak sadece bir şerit bizlere ayrılacak.
yarın sabah görüşürüz haşimmmm ;)

@Ozan Güven

saol ozancım,çok şükür tam dönerken düştüğüm için hızım düşüktü allahtan, ufak bir sıyrıkla atlattım.yarın sabah görüşmek üzere

@H.Okyay

Vazgeçmek yok zaten, vazgeçen sadece içimdeki hareketlenme, aslında o da vezgeçmiş değil, sadece arada beynim bastırıyor birazcık:)

Düz düştükten sonra ewe gelrken biskletin biraz yalpaladığını hissettim ama baktım görünürde sorun yok, bi denemem lazım inşallah birşey yoktur..

Haşim abi madem paydos hadi görüşürüz

İstanbul 3 Günlük Hava Durumu Tahmini

Tarih Gündüz Gece

08/06/2008, Pazar Genelde Bulutlu 24°C 18°C

Az Bulutlu. Yüksek: 77° F. / 25° C. Rüzgar light.

Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı 30% Az Bulutlu. Düşük: 60° F. / 16° C. Rüzgar light. Chance of precipitation .

09/06/2008, Pazartesi Parçalı Bulutlu 23°C 18°C

10/06/2008, Salı Ara Ara Güneşli 26°C 19°C

(link)

Teşekkür ederim Koray,
böyle daha iyi bencede, :)
Sahiplendiğim forumlarda gerçek ismimi kullanırım.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
Günaydın "Avrupa Yakası"

Hava günlük güneşlik.:) Bende birazdan buluşma yerine doğru yola çıkacağım... :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri