Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
gidis var ise donuste olsun
karadeniz benim oralar
deniz kumsal yesil
yemek insan ve gezmek

Scudo
Tünaydınlarrrr Avrupa Yakasıııı

Niko abi çok geçmiş olsun öncelikle, evet hepimize nazar değdi gerçekten, inşallah çok ciddi bişeyin yoktur. Bana küçükken anneannemler kurşun dökerdi :D Ama faydası olur muydu bilmem :)

Bu Karadeniz turu ne iş yaw? Biz profesyonelleşemedik daha o kadar, daha kısa turlar yapmam lazım :)

Eee napıyoruz bu Cuma akşamı, şenliğimizin adı ne :D

Herkese selamlar sevgiler...

ewet dunya2. arkadasinda belirttigi gibi ekstra bir organizasyon mevcutmudur veya onerisi olan fertler varmidir. :=

beyler bu cuma tophane keyfine ne dersiniz
isteyen fasuli de kuru fasulye yer, isteyen çay bahçesinde nargile ,çay ,kahveye takılır.

@nighteagle1

Tophane rıhtımında yaparlar gemi aman aman oturmuş ehl-i keyifler çekerler demi, çeek mastor çeeeek aman Allah dalgana bak :D :rolleyes:
Böylemiydi bu şarkı ya :D

Kuru fasulye bozmasın Süleyman abi bizi akşam akşam :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@hızlı

Kazanın şokuyla o spreyi sıkan arkadaşı hatırlamıyorsun galiba Niko :rolleyes: O na sorsana :D Nerden bilelim biz, futbolcu yokmu hiç aramızda. veya futbolcu tanıdığı felan? Onlar bilirler ;)
Ama benim bildiğim futbolculara sert bir müdahale sonrası sıktıkları şey buz. Yani soğuk sprey gibi bir şey, o an hissetmesinler diye. Sana da bunlardan bir tane fıslamış olmasınlar Niko :04: Havadır o hava, soğuk hava :D

hızlı bey;
ne yazikki bahsetmis oldugunuz spreyi heic duymadım

haşim bey;
hayırdır karadeniz turu dediğiniz nasıl bişi tüm arakdaşlar merak etti biraz daha açıklarmısınız

kuru fasulyeyi severim ama fasulide 1 tabak için o kadar para vermek hec içime sinmiyor; bide balık ekmek bana daha cazip geliyor :)

"avrupa yakası"
haşim dostumunda belirttiği ve linktende takip edebileceğiniz gibi Karadeniz Turumuz için kolları sıvadık. :)
ne zamandan beri zeyneple konuşup duruyorduk bu tur için,forma duyuru yapma kararı verdik.bakalım zaman neler kazandıracak bize.şuan için yazılanlardan kendimiz için gerekli olan bilgileri çekip alıyoruz.
"avrupa yakası" olarak ben sizleride hep beraber bir arada karadenizde pedal çevirirken görmek isterim.
tur 1 hafta sürecek,günlük 50-100 km yol yapıcaz keyfimize görede bu oran değişebilir tabiiki.
hepinizi beklerim.

oki karadeniz uşakları gidin gezin ben daha köyüme gidemedim siz gidin...

Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar... :D

Bu hafta sadece cumadan ibaretmi olacak... bugün yarın birşeyler yapsak biryerlere gitsek gerçi benim lastik patlamış yine bugün onunla uğraşacağım...
Bir daha o yeşil sulu şeyden kullanmayacagım her hafta patlıyor lastık ben alışık değilim oyle lastik patlamasına o kadar gezdim lastigim hiç patlamadı yahuuu... Nazar var nazar... Nerede kurşun atan kurşun dökenler...

@Özgür Dilaver

valla düzcede herkez kursun döküyo
her akşam silah sesi var (silahtan kasıt sadece tabanca değil otomatik silahlar dahil)
:):):)

@H.Okyay

Balık mevsimi geldi ancak sahilde kamışla kurşun sallarız biz :D :D

ben domdom kursunu isterim
benim kursunumu ise umicek doksun isterim

saygilar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri