Niko abi çok geçmiş olsun öncelikle, evet hepimize nazar değdi gerçekten, inşallah çok ciddi bişeyin yoktur. Bana küçükken anneannemler kurşun dökerdi Ama faydası olur muydu bilmem
Bu Karadeniz turu ne iş yaw? Biz profesyonelleşemedik daha o kadar, daha kısa turlar yapmam lazım
Tophane rıhtımında yaparlar gemi aman aman oturmuş ehl-i keyifler çekerler demi, çeek mastor çeeeek aman Allah dalgana bak :rolleyes:
Böylemiydi bu şarkı ya
Kuru fasulye bozmasın Süleyman abi bizi akşam akşam :rolleyes:
Kazanın şokuyla o spreyi sıkan arkadaşı hatırlamıyorsun galiba Niko :rolleyes: O na sorsana Nerden bilelim biz, futbolcu yokmu hiç aramızda. veya futbolcu tanıdığı felan? Onlar bilirler
Ama benim bildiğim futbolculara sert bir müdahale sonrası sıktıkları şey buz. Yani soğuk sprey gibi bir şey, o an hissetmesinler diye. Sana da bunlardan bir tane fıslamış olmasınlar Niko :04: Havadır o hava, soğuk hava
"avrupa yakası"
haşim dostumunda belirttiği ve linktende takip edebileceğiniz gibi Karadeniz Turumuz için kolları sıvadık.
ne zamandan beri zeyneple konuşup duruyorduk bu tur için,forma duyuru yapma kararı verdik.bakalım zaman neler kazandıracak bize.şuan için yazılanlardan kendimiz için gerekli olan bilgileri çekip alıyoruz.
"avrupa yakası" olarak ben sizleride hep beraber bir arada karadenizde pedal çevirirken görmek isterim.
tur 1 hafta sürecek,günlük 50-100 km yol yapıcaz keyfimize görede bu oran değişebilir tabiiki.
hepinizi beklerim.
Bu hafta sadece cumadan ibaretmi olacak... bugün yarın birşeyler yapsak biryerlere gitsek gerçi benim lastik patlamış yine bugün onunla uğraşacağım...
Bir daha o yeşil sulu şeyden kullanmayacagım her hafta patlıyor lastık ben alışık değilim oyle lastik patlamasına o kadar gezdim lastigim hiç patlamadı yahuuu... Nazar var nazar... Nerede kurşun atan kurşun dökenler...