Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@umicek

@msd_57

Akıllısı olup forumun kahrını çekeceğime, delisi olurum forum benim kahrımı çeksin :04: Ehüehe.

Ismarlayacağımız ayran olsun ayıpsınız. ;)

• Beğen
Tepkiler: umicek
Leven Abi Korayla tam olarak nerde ve saat kaçta buluşuyorsunuz? Bakırköy'den birşey sarın almam gerekiyor da ondan sonra sizle geliyim diyorum Tekzen'e..??:)

Kaçkar'ın yarış iptal olmuş o zaman benim de Bakırköy'e gitmeme gerek kalmadı..
Böylece slick almış oldum, pek sevmedim ama onu söküp normal lastiklerimi de takasım yok şu an:)

@fatihgüven

19:45 kadir hascenter önü( gold PC ye bakan taraftaki kapı)

@elinex

Saol abi gerek kalmadı yazdım yukarıda, aman ha beklemeyin beni orda:)

Bilgisayarı kapatıyım da biraz bisikletimle ilgileniym hadi hapimize iyi turlar ve afiyet-bal-şeker olsun:D:D

Gene çok güzel ve eğlenceli bir akşamdı herkese teşekkür ederim kendi adıma:)
Avrupa yakası Herkes sağsalim geldi mi evine?
Hızlı Bey bir şeyiniz yok umarım.

evet sayenizde güzel bir akşam daha geçti,pilavlarda süpermiş mehmet,niko haşim çok saolun,yaşasın gençlik......

günaydın pedaldaşlarım :D

Pilavın lezzeti hala hissediyorum neydi o öyle...

İki tabak yedim midem de gözüm de doydu...:D

Buradan da öneren ve katılan herkese teşekkür eder yeni öneri ve fikirlerin devamını dileriz... :D

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın midesine ve pedalına düşkün arkadaşlarım.
Güzel bir havada güzel bir turu yine geride bırakmış olduk, katılan bütün abilerime ve dostlarıma teşekkür ediyorum..

Güzel bir gezimizi daha güzel bir şekilde sonlandırmış olduk.Katılan herkese tşkler :)

gidemedik be fatih:) ama herkes bi antreman yapmış sanki :) MEhmet bey Yeni bir tur güzergahı bulduk kısa ama yokuşlu bilginize çok eğlendik çok kısa zaman içersinde

• Beğen
Tepkiler: msd_57
ben de gelmk istiyorum kadansa da dönüşü düşünüyorum:)

Günaydın avrupa yakası pedalşörleri...

Herkesin 16 mayıs gençlik bayramı kutlu olsun...

Çalışan arkadaşlar için kolay gelsin hayırlı haftalar...

Havalar iyice ısınmaya başladı dün neydi öyle beyaaa bisiklete binsen güneşten kavrulur insan...

İlk espidi kazamı gerçekleştirmiş bulunuyorum :D çok temiz bir düşüş oldu kim olsa gülmekten ölür nasıl düştüm bende anlamadım durdum pedal yapışmış sanki çıkmadı çok temiz bir sekilde paniksiz yana düştüm meger yanda merdiven varmış bir takla da öyle bir iki sıyrıkla yırttık yani... :D Neyse inşallah bir daha olmaz diyorum...

Gunaydin avrupanin genc insanlari

ozgur bey gecmis olsun daha cok dusaceksin hazir ol :)

bu arada dun yigit bey ile birlikte 200 km lik karttepe tirmanisini gerceklestirmis bulunuyoruz

bu cuma ve carsamba bulusmak uzere saygilar :)

Ayrica HIZLI Bey nasilsiniz keyifler vede sagliginiz ?

• Beğen
Tepkiler: Özgür Dilaver
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri