Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
yawww benim canım acayip kokoreç çektiiiiiii :(
burnumda buram buram kokoreç kokuyorrrr,hemen kokoreç yemem gerekli :(

@hızlı

Nikooo, bak zaten öğlen doğru dürüst yemek yemedim. Karnım da zil çalmaya başladı. Sende gitme üstüne midemin :D Kokoreç mokoreç felan :04:

gunaydin puslu havalarin uzman ve kondisyonlu bisikletcileri

Günaydın dostlarım, kapalı ve puslu bir İstanbul sabahına merhaba dedik. Tutun nefeslerinizi, çünkü 1 gün kaldı. :D
Yağmur yağacak gibi, ama bugün İstanbul da yağmur beklenmiyormuş. Yarın yağabilir, olsun. Yağmurda pedal basarız be ya :04:

Günaydın gençlik... Hava güzel bugun serin az önce bir bulut geçti üzerimden yagmur bıraktı :D

Dün akşam can sıkıntısıyla çıktım hangi yöne gitsem dedim mertin gruba katıldım güzel bir tur oldu sakindi yollar herkes maça kitlenmişti sanırım lahmacunları hüpletip lüpletip döndük resim çekmedim malesef...

Yarın için son durum ne oldu güzergah belli mi ? Listemiz belli olsun bugün...

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Kaptanımızdan açılışı bekler, ve demirbaşları listeye dahil etmesini arz ederiz :D

• Beğen
Tepkiler: msd_57
"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeee :)
yağmur yağsın seller aksın hepimiz ıslanalımmmmmmmm ;)
dostlarım yarın akşam yanınızda olamıyacağımdan ve sizlere eşlik edemiyeceğimden dolayı hepinizden izin alaraktan bol eğlenceli saaatler geçirmenizi dilerim.

açılışı hemen yapıyorum güzergah herhalde standart olarak karar kılındı!

@hızlı

Evet Niko dostum, güzergah aynı yöne. İsteğe göre Florya ya kadar pedallarız veya Çekmece sahiline kadar.

"avrupa yakası" geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 23.05.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 12* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
22 Mayıs 2008 Cuma akşamı turumuza ait katılımcı listesi;

1. msd_57
2. H.Okyay
3.
4.
5.
6.
7.
8.

22 Mayıs 2008 Cuma akşamı turumuza ait katılımcı listesi;

1. msd_57
2. H.Okyay
3. ümit
4.
5.
6.
7.
8.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Eee, nerde bu millet nerde bu devlet. Sıcaktan mayışıp da uyudunuz mu be ya http://hasimokyay.googlepages.com/Smiley20114.gif :rolleyes:
Uyanın bakim hadi hobaa http://hasimokyay.googlepages.com/animals_050.gif :04:

@R.Okyay

sabırsızlıkla seni yine yeniden bekliyoruz
mangal yaptıgımız gun geldigin makinanın durumu cok mu kotu gene onunla katılsan.....

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Okyay kardesler siz guzel bi makine toplayacaksiniz galiba buradan koku aldimda hayirlisi bakalim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri