Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
batuhan senin için kask sız teklikeli bir tur olur bence ama gelirsen tüm sorumluluk sana ait olacaktır.

anladım.Kask alana kadar bi kerelik katılmak isterim.yeşilköy Florya sahilinden geçiyorsunuz galiba ? Florya sahiline ne zaman varıyorsunuz ? ona göre geliyim.

keyifli turlar dilerim A.Y.P.G. yokum gene pek gelebilicek gibide değilim artık işler yoğun ve personel eksiğim var.. foruma gelirseniz uğrayın huleyn dilimde tüğ bitti gelin özledik :)gelen ilk 5 kişiye 3 bardak çay ücretsiz :)

Hep para para para nereye kadar erman abi :D :D buluşalım bir ara .
Vayyy cücük koray'da foruma takılıyormuş :D:D:D

Bu arada beyler buda benim şişi şiki baba ...
(link)
Bu yolda gelen maşası , seleyi ,lastikleri ve pedalları değiştirim başkada bişeyine dokunmam.
(link)

Günaydın dostlar. Bu hafta sonu doluyum. Önümüzdeki haftayı es geçmeyelim ama. ;)

@Sefa Yıldız

Hayırlı ossun nen zırto.

Düz maşa, bir de 1,50 veya 1,75 lik lastik. Senin olayın tamamdır. ;)

Zaten arazi sevmeyen bir adamsın. Asfalt yollarda eğlenirsin işte. :)

Unutmadan, İstanbul-Adana turumuza ait 1-2 video ekledim.

Bu Video Tekir Yaylası civarları.

(link)

Bu video da Gülek Yaylası inişinden. Yaklaşık 15 dk. iniyoruz ama, pillerim 8. dk. da bitti ne yazık ki. :)

(link)

Fotoğraf makinesinin hafızası da dolduğu için maalesef düşük çözünürlükte çekmek zorunda kaldım. Görüntü için de kusura bakmayın. :)

Şeytan dürtüyor, acep bi hovardalık yapıp kaçsak mı bayramda ne yapsak. :rolleyes:
Görüşmek üzere dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
üstelik bana küçük bir workshop oldu
lastik tamirini de öğrendik
birinci kural: tamir 10 dk sürer; hareketten 10 dk önce son kontrollerini yap

@mustafa akman

Normalde 5 dakika bile sürmez. Ama çok oyalandık. Levye biraz uğraştırdı bizi :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Beyler yarın ne yapıyoruz. Sahilde mangal mı yoksa balık festivali mi?

Bu gruba birşeyler olmuş pek bir sessiz bizim zamanımızda herkezin kanı kaynıyordu pazar günüde birşeyler yapalım diye allah allah.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri