Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Aslında ben şöyle yakın bi yerde mangal falan düşünmüştüm. Uzun çeviresim yok bu hafta :)

Scudo
Fatih Belediyesi'nce bu yıl 7. kez düzenlenen Tarihi Yarımada Balık Festivali cumartesi günü başlıyor.

Fatih Belediyesi, Kumkapı Turistik Restaurantları ve Esnafları Dayanışma Derneği (KUMDER)’in işbirliği ile bu yıl 7’ncisi düzenlenen “7. Tarihi Yarımada Balık Festivali” Kumkapı’da gerçekleştirilecek.
Üç tarafı denizlerle çevrili İstanbul’un denizle ilişkisini geliştirmek ve balık kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen programda halka 5 ton ücretsiz ızgara balık ekmek ikramı, balık tutma yarışması, folklor gösterileri, Ahırkapı Roman Orkestrası konseri gibi çeşitli etkinlikler yer alacak.
Festivalin açılışı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla 25 Eylül cumartesi günü saat 12.30'da Kumkapı Meydanı'nda yapılacak. Aynı gün 13.00'de de Ahırkapı Roman Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek.
En çok balığı kim tutacak.
Festival kapsamında 26 Eylül pazar günü ise balık tutma yarışması düzenlecek. Sabah saat 08.00'de başlayacak yarışmada balıkçılar 12.00'e kadar en çok balığı tutmak için ter dökecek.
Saat 13.307da ise Kumkapı’da Bisikletçilerin Tarihi Yarımadayı turlamaya başlayacak.:in:

kumkapı tur etkinliği listesi

buluşma saati-8.00-8.30 hareket

1-ayhan248(cep- 0532 221 10 75):cool:
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

buluşma yeri teksen/merter olacaktır gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar:cool:

Giriş: 09-06-2008
Mesaj Adedi: 1,319
Ettiği Teşekkür: 2,836
443 Mesajına 632 kez teşekkür edildi. Puanlama Gücü: 326
Puanı: 7459
Derecesi :

Bisikletim:

pazar kumkapı etkinliği

--------------------------------------------------------------------------------
Fatih Belediyesi'nce bu yıl 7. kez düzenlenen Tarihi Yarımada Balık Festivali cumartesi günü başlıyor.

Fatih Belediyesi, Kumkapı Turistik Restaurantları ve Esnafları Dayanışma Derneği (KUMDER)’in işbirliği ile bu yıl 7’ncisi düzenlenen “7. Tarihi Yarımada Balık Festivali” Kumkapı’da gerçekleştirilecek.
Üç tarafı denizlerle çevrili İstanbul’un denizle ilişkisini geliştirmek ve balık kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen programda halka 5 ton ücretsiz ızgara balık ekmek ikramı, balık tutma yarışması, folklor gösterileri, Ahırkapı Roman Orkestrası konseri gibi çeşitli etkinlikler yer alacak.
Festivalin açılışı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla 25 Eylül cumartesi günü saat 12.30'da Kumkapı Meydanı'nda yapılacak. Aynı gün 13.00'de de Ahırkapı Roman Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek.
Festival kapsamında 26 Eylül pazar günü ise balık tutma yarışması düzenlecek. Sabah saat 08.00'de başlayacak yarışmada balıkçılar 12.00'e kadar en çok balığı tutmak için ter dökecek.
Saat 13.307da ise Kumkapı’da Bisikletçilerin Tarihi Yarımadayı turlamaya başlayacak.

1-ayhan248(cep- 0532 221 10 75)
2-Hamdi(sabah iş arkadaşlarımı beşiktaşa bırakıp geleceğim inş.ayhan abi telefonunu yanı al.tel 05322634479.sabah telefonlaşalım.
3-Affan(hamdinin oğlu)
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

buluşma yeri teksen/merter olacaktır gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar

Aslında ben şöyle yakın bi yerde mangal falan düşünmüştüm. Uzun çeviresim yok bu hafta,
mangal için mükammel biryer biliyorum, yenibosna kuyumcu kentin az ilerisinde piknik alanı,barbüküleri var masaları var hatta okey vs gibi oyunlar bile oynana bilir akşam ışıklandırmasıda var. kumkapı turundan sonra hep gidebiliriz.

@Hasip Çehre

hasip bey bana uyardı ama bugünkü beraber yaptığımız turdan sonra rulmanları değiştirmek için tekeri ameliyata aldık şu anda komada rulmanlar takıldı ama işler çok olduğundan rublenin temizliği pazartesiye kaldı....kesin gelirdim yarosa
ama durum böyle nitekim bu gün kilyostan inişte çok öttü rulmanlar ....
valla dostum hasip kimse gelmezse bence siz gidin ha yolda kırmızı urbalar var onları bi güzel sollayın derim .....

günaydınlar Avrupa Yakası:)
yazılan çizilenleri okudum okudum okuduuuuum ama
ne zaman nerede ne yapılacak çözemedim:D
henüz kesin bir organizasyon yok heralde.

selam a.y.p.g ben yeşil köy florya ya dorgru turlucam gelmek isteyen olursa 0534 253 03 75 mesaj attıs bp de bulusuruz şimdi cıkıyorum

Akşam 21:30 'da Bakırköy sahil yolu üzerinden Florya ya da Bakırköy - Eminönü rotasında hafif tempolu sürmeyi düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa mesaj atabilir.

0532 5700281

avrupa yakası

selam herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

arkadaşlar elimde forma ve tayt var,bazılarını bir kaç sefer yarışta v.s. giydim.
ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın çok uygun fiyata vereceğim.
not: hepsi scott :) ve L bedendir

Saat 13.307da ise Kumkapı’da Bisikletçilerin Tarihi Yarımadayı turlamaya başlayacak.:in:

1-ayhan248(cep- 0532 221 10 75)

Abi pazar günü geldim Kumkapıya, defalarca aradım ama tel açmadın,
Sahilde bisikletliler derneği üyeleriyle karşılaştım ama onlarda hemen mola verdiler, güzel bir pazar günüydü ama çok kısa bir turla yetinmek zorunda kaldım :-(

Günaydın,
Pazar bisikletle beylikdüzü yaptım.
Akşamında da Yeşilköy sahilde paten kaydım.
Kimsecikler yoktu.
Üzümsuyu planı vardı hani?..
Herkes biryerlerde tek başına bisiklet üstündeymiş anlaşılan...

Günaydınlar , Aypg.

Levent abi üzüm suyu duruyor ben herhangi bir pazar gününe getiririm.
Hafta içi tura yetişebilirsem o zamanda getiririm.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
wakit yazarsanız katılabiliriz :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri