Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
mangal şarap acep gelsemmi bir kadeh fazla içmem
yalnız çok uzak yahu mesafe....
bir de gece dön onca yolu beşiktaştan ev alacağım artık ...

Scudo
selam kudret ağbi yazını okudum,bende takipteyim hiç sevmem iki yüzlü oynıyanları. ;)

@Sefa Yıldız

mangal keyfi yaparız tabiide hazır yapılmış mangaldan yesek olmazmı.

balık festivali başlıyor cumartesi ve pazar günüde devam edecek.bizde etkinlik alanında yerimizi alabiliriz :lick3: :lick3:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
:D @Nedret Günaydın

merhaba kaptan e artık festivalde görüşürüz....:D :in:

@Nedret Günaydın

dostum nedret bu iş benim artık bu olayı ben çözeceğim adam edeceğim onu .... ha edemezsemde güle güle gider ama gene uğraşırım her konumda ...
bu adamı tanımayanlar olaya bir haber olmakta tanıyanlar ise şutlamakta çok gördüm bir sürü olay ve onu bırakanların alayı haklı nedret dostum ..... beş senedir tanırım bu adamı bundan hiç bir şey olmaz allahtan bu tipler bu camiada azınlıkta çoğunluk sağlam ben sağlamlara bakarım çürüklerle işim olmaz ...

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
arkadaşlar bilginize elimdeki sedona 781 kadromu v- breke uyumlu kadroyla takas düşünüyorum takas etmek isteyen olursa ben burdayım:D

@Levent_K

hadi ya okul dershane derken benim bellek kısa devre yaptı levent abi :D bilmem artık cumayı izin alabilirsem gelirim :D :D

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Sefa Yıldız tarafından gönderildi

Diyorum ki bu pazar günü öğle saatlerinde FLORYA'da mangal yapsak .

Malum ramazan ayı'da bitti bende yeni bisikletime kavuşucam , dönüşümün şerefine Avşa'dan alıpta bir kaç aydır evde beklettiğim şarabın tadına baksak ?
Evet beyler ne diyorsunuz bu konu hakkında Mangal -Şarap keyfi yaparmmıyız

katılıyorum sefa sana
bende katılamaktan zevk duyarım

Fatih Belediyesi balık festivali başlıyor

Fatih Belediyesi'nce bu yıl 7. kez düzenlenen Tarihi Yarımada Balık Festivali cumartesi günü başlıyor.

Fatih Belediyesi, Kumkapı Turistik Restaurantları ve Esnafları Dayanışma Derneği (KUMDER)’in işbirliği ile bu yıl 7’ncisi düzenlenen “7. Tarihi Yarımada Balık Festivali” Kumkapı’da gerçekleştirilecek.
Üç tarafı denizlerle çevrili İstanbul’un denizle ilişkisini geliştirmek ve balık kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen programda halka 5 ton ücretsiz ızgara balık ekmek ikramı, balık tutma yarışması, folklor gösterileri, Ahırkapı Roman Orkestrası konseri gibi çeşitli etkinlikler yer alacak.
Festivalin açılışı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla 25 Eylül cumartesi günü saat 12.30'da Kumkapı Meydanı'nda yapılacak. Aynı gün 13.00'de de Ahırkapı Roman Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek.
En çok balığı kim tutacak.
Festival kapsamında 26 Eylül pazar günü ise balık tutma yarışması düzenlecek. Sabah saat 08.00'de başlayacak yarışmada balıkçılar 12.00'e kadar en çok balığı tutmak için ter dökecek.
Saat 13.307da ise Kumkapı’da Bisikletçilerin Tarihi Yarımadayı turlamaya başlayacak.

Selamlar beylerrr :D bisikletimede kavuştum bende artık yine inşallah sizlerleyim yarın gelemiyeceğim malum işlerden dolayı ama pazar günü şarabın tadına bakalım ateşte mangalı yapalım keyfimize bakalım derseniz seve seve gelirim .

akşama hava ciddi muhalefeti yoksa
tur da düzenlenirse beni ilk sıraya yazabilirsiniz
Murâd"ım odur
(ama Allah ne nasib eder elbette bilemeyiz)
sevgiler

balık festivali başlıyor

--------------------------------------------------------------------------------
Fatih Belediyesi balık festivali başlıyor

Fatih Belediyesi'nce bu yıl 7. kez düzenlenen Tarihi Yarımada Balık Festivali cumartesi günü başlıyor.

Fatih Belediyesi, Kumkapı Turistik Restaurantları ve Esnafları Dayanışma Derneği (KUMDER)’in işbirliği ile bu yıl 7’ncisi düzenlenen “7. Tarihi Yarımada Balık Festivali” Kumkapı’da gerçekleştirilecek.
Üç tarafı denizlerle çevrili İstanbul’un denizle ilişkisini geliştirmek ve balık kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen programda halka 5 ton ücretsiz ızgara balık ekmek ikramı, balık tutma yarışması, folklor gösterileri, Ahırkapı Roman Orkestrası konseri gibi çeşitli etkinlikler yer alacak.
Festivalin açılışı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla 25 Eylül cumartesi günü saat 12.30'da Kumkapı Meydanı'nda yapılacak. Aynı gün 13.00'de de Ahırkapı Roman Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek.
En çok balığı kim tutacak.
Festival kapsamında 26 Eylül pazar günü ise balık tutma yarışması düzenlecek. Sabah saat 08.00'de başlayacak yarışmada balıkçılar 12.00'e kadar en çok balığı tutmak için ter dökecek.
Saat 13.307da ise Kumkapı’da Bisikletçilerin Tarihi Yarımadayı turlamaya başlayacak.
Ayhan abi bu festivale AYPG olarak katılmak güzel olurdu

hamdicim cuma turda konuşacağız bu festivali

sevgiler saygılar avrupa yakası ahalisi
keyifler nasıldır. inşallah bıraktığım şekilde devam ediyosunuzdur. trabzonda keyfim iyi ordaki kadar olmasa da. bu akşam perşembe akşamı bisikletçilerine ilk defa katıldım ve zevkliydi. buralara bekleriz. balıkesirdeyken tek takılıyodum. istanbuldaki pedallamalar geliyodu aklıma kalabalık kalabalık burda da kalabalığı bulunca keyfim yerine geldi. öyle bi halinizi hatırınızı sorayım dedim. kalın sağlıcakla hep takipteyim zaten bu grubu

cumanız hayırlı olsun.
cuma akşamı katılımcı listesi.

1.Süleyman
2............

Akşama tura gelecekler adını listeye eklesin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar iyi dersler.:D

24-EYLÜL 2010 CUMA GÜNÜ TUR LİSTESİ:cool:

1.Süleyman
2.Ayhan248
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10

Akşama tura gelecekler adını listeye eklesin lütfen.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri