Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
(link)
(link)
(link)
jatseti eş deger bir disk uyumlu jat setiyle takas olur malum v-breke uyumlu kadro bulamadım daha

güzel bir çatalca turuydu dostlar:)
katılan herkesin ayaklarına saglık.daha uzun turlardada hep beraber oluruz inşallah.
bugün mesai kalmadık(nasıl olduysa:D)akşama gelmeyi istiyorum ama bakalım kısmet.

arkadaşlar malesef işim çıktığı için gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler.:(

Ayhan abi oldumu şimdi

merhaba ileriki zamanlarda (1-2 hafta) turunuza katılmak isterim.Florya sahiline saat kaç gibi varıyorsunuz ? Ona göre katılmak istiyorum.Cuma günü değilmi ?

mertares ile tekzende buluştuk yağmur çiselemeye başlayınca döndük :D

@ilkercom

dün akşam bakırköyde hava çok güzeldi,bi daha yola çıkınca geri dönmeyin :( ben mertin telefonunuda aradım fakat açmadı:eek:
biz 3 kişi muhabbet ettik,gayet güzel bi akşamdı,musti ve gökhanla uzun zamandır fanta içmemiştik, neyse bi dahaki sefere görüşürüz.

Selam dostlar. Akşam gelemedim kusuruma bakmayın. Akşamı es geçmeyenlerin ayaklarına sağlık.

Çatalca turu fotoğraflarının tamamını (link) ( Tabii wéb i normal e ile yazın ;) ) adresinden görebilirsiniz. ;)

Görüşmek üzere.

Gününüz Aydın olsun AYPG.

Nasılsınız ,iyisinizdir umarım ,yakında görüşmek üzere ;)

avrupa yakası
selam herkesçiklereeeeeee ;)

kışmı geliyor yoksa bu ne rüzgar :boese153:

Diyorum ki bu pazar günü öğle saatlerinde FLORYA'da mangal yapsak .

Malum ramazan ayı'da bitti bende yeni bisikletime kavuşucam , dönüşümün şerefine Avşa'dan alıpta bir kaç aydır evde beklettiğim şarabın tadına baksak ?
Evet beyler ne diyorsunuz bu konu hakkında :D Mangal -Şarap keyfi yaparmmıyız

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri