@Nuri Alper Ulupınar
Ahhh bea Nuri Abicim çok doğru diyorsun, doğru söze ne gerek, geçenlerde bir niyet ettim o karın yağdığı beter gün hatırlanır az çok, foleybol iptal oldu, yan yattı çamura battı oldu :04: Yoksa gelecem uygun vakit olmuyor, ya da niyetleniyoruz işte aksilik oluyor ama geleceğim ilerleyen haftalarda, bu akşam bir arkadaşla hamama gidecez Büyükçekmece Hamamı yıllar oldu gitmeyeli oraya, restore vs. edilmiş internetten baktım, bir rengimiz atsın kendimize gelelim, geçenlerde Hasan Abi olsun Mehmet Abiye bahsettiydim, A.Y.P.G. ahalisi olarak pisiklet dışında da farklı aplikasyonlar, aktivitelerde uyarsa yapalım derim, düşünsenize A.Y.P.G. hamamda tam komedi, 2 aydır gidecem gidecem diyorum sonunda vakit bulup gideceğim inşallah, geçen senelerde Edirnekapı'daki tarihi Mihrimah Sultan Hamamına giderdik, pek temiz sayılmazdı ama insan resmen format oluyordu
Olmaz olmaz demeyin A.Y.P.G. bort, ski Şahinkaya, Yücedağa ortamlara akan sipeşıl tim var, bu da olur, Hamam Team, vallaha ekstrem sporlar iyidir, hamam keyif işi ama, rafting vs. düşünmek lazım
Skorunuz bol, smaçlarınız gol olsun

Kolpadan bir slogan oldu ama en azından kafiyeli kulağa hoş geliyor

Kendinize mukayet olunuz :04: