Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

dün gece grup sürüşü yapmadık..
belli bir tempo da birbirimizi idare ederek özellikle de tercihli de bunu yapmamız lazım
hırslı olmak iyi ama onu dizginleyip gerektiği gibi kullanmayı öğrenmek daha iyi..
kişisel gelişimi beraber hareket ederek daha kısa zamanda üst noktaya taşıyabiliriz..

Scudo
ohh ohhh :dua: maşallah formunuzu tutturmuşsunuz :crazy292: savulun beree :vroam:
ben kendimi cuma akşamına hazırlıyorum :sigaraici bakalım nerelerimden :Ahhh-1660 gıcırtı gelecek :unsure:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Bugün Voleybol Günü... Yer Bülent Ecevit İlköğretim oKulu Spor Salonu..

Herkes gelsin..(Bildiklerimi yazıyorum.)

1.Nuri Alper Ulupınar
2.Cn Yn
3.Hasan Türker
4.Mehmet Kendir
5.Yusuf Doğu Bozdağ +2
8. Nighteagle Sarılarınsülo
9.Gökhan özkorkmaz
10.
11.
12.
13.

@Nedret Günaydın

Cuma buyuk gun desene kaptan...

@mehmet kendir

Kaptan, bu işi daha PO dayken organize etmek lazım.Yola çıktıktan sonra olmuyor.Değişmeli makara sistemi yapacağımızı...Isınma mesafesini... Minimum tempoyu , temponun nerede artacağını ve ne kadar süre yada mesafede değişim yapılacağını önceden planlamak gerek.Bu planı yaptıktan sonra isteyen katılır, isteyen ferdi sürer...

Grubu çeken sürücü istediği kadar önde kalabilir.Ancak tükenmeden nöbeti devretmeli ve kopmadan yine grubun en arkasında yerini almalı.Yani grubun temposu aşağıya değil aynı kalmalı yada yukarı doğru olmalı...

Bu işi düzgün yapacaksak, planlama şart.Geçen yaz azda olsa yapıyorduk ama yine de dağınıktı.Artık daha disipline olmak lazım.

Eğer gerçekten form tutup, bide duatlon ve triatlon hayalleri kuruyorsak :)

@Nuri Alper Ulupınar

Ahhh bea Nuri Abicim çok doğru diyorsun, doğru söze ne gerek, geçenlerde bir niyet ettim o karın yağdığı beter gün hatırlanır az çok, foleybol iptal oldu, yan yattı çamura battı oldu :04: Yoksa gelecem uygun vakit olmuyor, ya da niyetleniyoruz işte aksilik oluyor ama geleceğim ilerleyen haftalarda, bu akşam bir arkadaşla hamama gidecez Büyükçekmece Hamamı yıllar oldu gitmeyeli oraya, restore vs. edilmiş internetten baktım, bir rengimiz atsın kendimize gelelim, geçenlerde Hasan Abi olsun Mehmet Abiye bahsettiydim, A.Y.P.G. ahalisi olarak pisiklet dışında da farklı aplikasyonlar, aktivitelerde uyarsa yapalım derim, düşünsenize A.Y.P.G. hamamda tam komedi, 2 aydır gidecem gidecem diyorum sonunda vakit bulup gideceğim inşallah, geçen senelerde Edirnekapı'daki tarihi Mihrimah Sultan Hamamına giderdik, pek temiz sayılmazdı ama insan resmen format oluyordu :cool:

Olmaz olmaz demeyin A.Y.P.G. bort, ski Şahinkaya, Yücedağa ortamlara akan sipeşıl tim var, bu da olur, Hamam Team, vallaha ekstrem sporlar iyidir, hamam keyif işi ama, rafting vs. düşünmek lazım :cool:

Skorunuz bol, smaçlarınız gol olsun :p Kolpadan bir slogan oldu ama en azından kafiyeli kulağa hoş geliyor :cool: Kendinize mukayet olunuz :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@AYDIN DİRİCANLI

pısıletım el verdıgı surece ben varım.
Mayıs'takı edırne duatlon'u ıcın hayallerım var tabı ama o hayallerı gerceklestırmem ıcın once yollanmam lazım.
onun ıcınde subat sonunu beklıyorum ama yınede varım...

Lisans çıkartın katılacaklar;
Triatlon lisansı için;
YENİ LİSANS İŞLEMLERİNDE GEREKLİ EVRAKLAR
1.Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi.
2.Sağlık raporu. Tescil Fişi üzerindeki ibare onaylatılacaktır. Harici ibareler kabul edilmeyecektir.
3.Ferdi sporcularda bir adet tescil fişi. İndirmek için tıklayınız Tescil Fişi.xls
(link)
4.Kulüp sporcularında iki adet tescil fişi (resimler yapıştırılmış olacak) indirmek için tıklayınız Tescil Fişi.xls
5.Lisans takip formu. (Kulüp için çoklu lisans başvurularında hazırlanacak) Lisans Takip Formu.doc
6.2 adet vesikalık resim.http://istanbul.gsb.gov.tr/Sayfalar/tescilvevize.aspx
Yenibosna/ koçtaşın arkasındaki stadın orda, alt katta bir yer.
Buradan hemen alınabiliyormuş.
Evraklar tamamsa başkasıda gidip alabilirmiş.

Orada istediğin lisansı alabiliyorsun sanırım.
Tescil fişini doldur, tescil fişi üzerindeki sağlık kısmıda, sağlık raporu verecek merciden onaylat.
Yine tescil fişi üzerindeki
Branş:.....
kısmına istediğin lisans türü yazılarak alınıyor tahminim.

Genel sporcu lisansı diye bir şey var mı?

+
böyle bir soru ve cevap
(link)

@Levent_K
leventim bu yarışma süper olur ama bisiklet lisansı yetermi bilemiyorum :bilmiom: . 3 sene önce bıke and outdoor düzenlemişti :003: 2 sefer ikisinede katıldık.gerçekten çok zordu ama harika zevkli geçiyor. :cheer:
bacak ağrılarımı bir hafta hissetmiştim.
katılalım eğleniriz. :cheer: :cheer:

Aksam cıkıyoruz.
Belkı begum'de balık.
Belkı yanında cay.
Arabayla gelecek yada yesılkoy'e ugrayabılecek varsa benden tataları alırsa ıyı olar yoksa sogukta otururuz...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Geri