Soğuk fakat güneşli güzel bir Cumartesi sabahından tüm A.Y.P.G. ahalisine günaydınlar, merhabalar diyelim
Bu aralar yine arayı fazla açtım, iyice mantarladık, küflenecem son bir haftadır bisikleti geçtim, yürüyüşe dahi çıkamıyorum, işten yardırmasyon sonrası mental yorgunluk adamı kimi zaman bitiriyor ama yavaş yavaş toparlıyorum :10: :bayrak: :10:
Önümüzdeki hafta hatta bu Pazar A.Y.P.G. organizasyonu olursa tekrardan yollara koyulacağım, çıkamadığım dönemler pişmanlık ötesi bir durum oluşuyor, en azından tek çıkmaya çalışayım diyorum geç saat onu da gözüm almıyor ama olacak :04:
Bu Cuma da kaçırdık, odam ahır gibiydi ayıptır söylemesi, maketler vs. bisiklet malzemeleri az buçuk, dün akşamdan başlayarak sabaha kadar 3-4 saat uğraştım bitirdim hayırlısıyla, ama bu Cuma akşamda güzel olmuş sanırım Hasan Abi'nin dediğine bakarsak, daha önceden bir kere Dolmabahçe'de karşılaştığım Haşim Abi ve internet ortamında ara ara denk geldiiğim bu keyifli ortamın oluşmasında öncülük eden Nedret Abi ile tekrar bir araya gelebilmek güzel olurdu,
@Hasan TÜRKER
Hasan Abi alt devre olarak bizlerde faydalanabilir miyiz bu indirim durumlarından
Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi ? :04: :04: :04: