@Hasan TÜRKER
Al benden de o kadar Hasan Abi, Pazar sabah bir hayli erkenden çıkacaktım hesapta öyle bir sızmışım ki, hava da ağır tam uyku havası bisiklet yalan oldu, en azından bir Yeşilköy yapar gelirdim diyordum, yaw o değilde bu havalarda Pazar sabahları P.O.'da bekleyen oluyor mu belli bir saatte, Sakızağacı noktasını biliyorum o ayrı havanın idare ettiği günler Boğaz Hattı'na doğru akılıyor, aklıma Pazartesi sabah işe giderkene geldi olm sen Pazar sabah 07:00 - 08:00 gibi tek çıkacam diyorsunda belkim P.O.'dan çıkan oluyordur bir bakale

Hatta Cumartesi akşam Büyükçekmece tarafında düğündeydim bir ara Mehmet Abi'yi gece taciz edeyim dedim telefonla aradım ulaşamadım, pm attım onunla da ilgilenemedi sanırsam neyse yaw :04:
@Hasan TÜRKER
@can ayan
Can Abi'nin dediği gibi üzük olar, ama olsun MTB'lere haksızlık olmaz yadigar, emektar onlar

Kısmet olursa yollu olacağız bizde, yaw bu yollu kelimesi de ara ara komik geliyor :04: :04: :04:
Dün gece tercihli yine full aksiyon olmuştur, sonrasında Kabataş'ta da bir çay içildiyse bomba olmuştur,
Mehmet K. Abinin tercihli mesajını gördüğümde işten yeni çıkmış 22:45 sularıydı, ula dedim yine kaçırdık shit, ama sağlık olsun,
Yine ara verdim bu aralar pişmanlık çöküyor ara ara ama açığı kapatacağım bir şekilde