@Hasan TÜRKER
Hasan Abi iyi oluyor, iyi

Biraz iş, biraz da hammadde elyaftan olsa gerek yan etki yapıyor sanırsam :04: :04: :04:
@AYDIN DİRİCANLI
Aydın Abi vallaha güzel fikir aslında hep birlikte ufaktan bir kitap yazılabilir, way not diyelim

A.Y.P.G. Anonim vs. 10 kişiden sallıyorum herkes bir 20 sayfa yazsa ortalamadan, yayınevi bulması kolay, hayal etmek başarmanın yarısıdır, düşünülebilir aslında, bisikletçilere ithafen, beni itin ısırmasından tutun, vs. vs. A.Y.P.G.'nin uzun turları Kapıdağ Yarımada resimli vs. sonra bir bakmışın Kıritikıl Mess hesabı bir kitle :coo:
Fazla uçtum belki neden olmasın hakkat :04:
@Levent_K
Levent Abi bu enerji birazda A.Y.P.G.'nin yüro dizel standardındak gazından kaynaklanıyor :04: Seninle İstanbul sınırlarındaki ne kadar Bisiklet, Outdoor mağaza varsa gezilir, Şile'den Silivri hattında, plana gerek yok, spontane iletişim yeter :04:
@can ayan
@mehmet kendir
@Hasan TÜRKER
Başta Can Abi, Mehmet Abi ve Hasan Abi'ye tekrardan araplar hesabı şuuukran diyorum, Teşekkürler Türkiye
Panço abime özellikle ayrıca bilahare saygılar, selamlar, saygıda kusur olmaz haşa, fakat onun geldiği günler benim çok iş olur ecnebi müşteri gelir, üretim olur, kah palet çekeriz fabrikada vs. :04:
Hasan Abi ayıp oluyor bu arada dil darbesi vs:

Bundan bir kaç sene öncesi İtalya'da genç bir ablamız kitap yazdıydı bilen bilir neyse :04: