Scudo Sports

Avrupa Hareketlilik Haftası – Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü Bisiklet Turu!

avcioglu

Daimi Üye
Tepki
445
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar, bu hafta Avrupa Hareketlilik Haftası. Bu sebeple sosyal medyaya bisiklet (veya diğer sporlar) hakkında resim koyarsanız #mobilityweektr olarak işaretleyin. twitter instangramda aratınca türkiyeden hiç çıkmıyor.
Benim paylaşımım:
mobilityweek.jpg
#mobilityweektr münasebetiyle aynı günde katlanır bisikletle dolmuş, marmaray, vapur ve otobüse binerek işin suyunu çıkartma..

Scudo
24 Eylül 2017 Pazar günü Şube & Temsilciliklerimiz bulunan pek çok şehirde ve İstanbul’da Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü Bisiklet Turu gerçekleşiyor!
İstanbul’da bisikletliler ilk kez Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçecekler.Tur Levent’ten başlayıp 2. Köprü, Kavacık’tan sahile inilip Göksu, Kandilli, Beylerbeyi, Üsküdar, Harem, Kadıköy’de sona erecektir. 26 km’lik tur sonunda şanslı katılımcılara çekilişle bisiklet hediye edilecektir.
Bu yıl etkinliğimize destek veren Birleşmiş Milletler’e, Avrupa Birliği Türkiye delegasyonuna, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, İstanbul Valiliği’ne, Kadıköy Belediyesi’ ne, Yeşilay’a, Türk Kalp Vakfı’na, Kalp ve Beyin Sağlığını Koruma ve Araştırma Derneği’ne, BİSED’e teşekkür ederiz.
Aynı zamanda ülke genelinde birçok şube ve temsilciliklerimizde de etkinlik düzenlenecektir. Facebook üzerinde Bisikletliler Derneği ”Şehir Adı” Temsilciliği şeklinde aratarak şube ve temsilciliklerimizin etkinliklerine ulaşabilirsiniz!KASK takılması rica olunur.
Sağ şerit kullanılarak konvoy halinde gezi hızında sürülecektir, 15 km/h aşılmayacaktır.
Konvoy arkasında destek araçları bisikletlileri takip edecek dileyen dilediği yerde destek aracına binebilecektir.
Ani fren ve ani zig zag yapılmaması dikkatli sürülmesi aksi davranışlarda bulunanların uyarılması rica olunur.
KÖPRÜ ÜZERİNDE DURULMAMASI RİCA OLUNUR.

img_20170920_160831_512.jpg

Bilgilendirme için teşekkürler.

Rotaya ilişkin bir link ya da ekran görüntüsü var ise paylaşırsanız iyi olur.

Benim anlamadığım bir nokta zaten bisikletli olarak sayımız az 24 eylül de bu kadar etkinlik kasıtlı olarak mı yapılıyor.

(link)
(link)
(link)"ref"%3A"3"%2C"ref_newsfeed_story_type"%3A"regular"%2C"feed_story_type"%3A"117"%2C"action_h

• Beğen
Tepkiler: tasdibek
@trainspotting35 Istanbul 17 milyon kişi her etkinliğe mutlaka biri bulunur :D

Her etkinliğe birileri gideceğine bir etkinliğe hepimiz gitsek daha çok ses getiririz aslında.

@trainspotting35 Hepimiz bir çeşit bisiklete binelim o zaman? :) Süslü kadınların yol bisikletine ilgi gösterebileceğini, FSM'den saatte 5 km ile geçilirken Cannondale Supersix evo kullanılacağını sanmıyorum :D

Etkinlik sayısı artıyor işte ne güzel.

Neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok. Mesele ilgi gösterme meselesi değil aslında yani birlik olabilme meselesi olmalı. Bisiklet araba gibi birşey değil her iki teker bizden. İster yol olsun, ister şehir, ister katlanır. Marmara yarışı yüzünden bu tura gelecek yol bisikletliler gelmeyecek mesela. Süslü kadınlara gidecek bayanlar bu tura gelemeyecekler kadın nüfusu az olacak bu turda. Benim anlatmak istediğim bu.

Bizde aynı gün Kayseri den katılıyoruz etkinliğe pedallamak isteyen pedaldaşlar ayın 24 ünde 16:30 da Cumhuriyet meydanında olsunlar

Saat kaçta olduğu konusunda hiçbir bilgi verilmemiş bilgisi olan varmı acaba...?

Saat 10.30'da Levent Metro'da toplanılacak. Yarın ben de orada olacağım. :harika:

• Beğen
Tepkiler: oztmert
Bir man olmazsa bende katilicam köprü gecmek keyifli olur :)

Aslında forumdan gidenlerle bir araya gelerek gitsek güzel olabilir. Ne dersiniz?

Anadolu yakasından katılacak olanlarla haberleşip beşiktaş - levent güzergahını beraber çıksak iyi olur.

Ben toplanma yerindeyim, birlikte sürmek isteyen olursa özel mesajdan telefonunu yazsın hocam. Kalabalık olursak WhatsApp grubu kurarız hemen

Her ne kadar patlayan lastik ile başlamış olsam da, arkadaşım beni bu durumdan kurtardı ve güzel bir tur oldu. Umarım medya da yeterince yer alır ve sonraki katılımlar daha da kalabalık olur.

• Beğen
Tepkiler: semihcalikusu
Sağ salim tamamladık turu. Benim gördüğüm sadece bir vaka oldu, Kız Kulesi'nin orada bir BMW'li geçişimiz sırasında aracın ucunu yola çıkararak bir bisikletli abimizin kaza yapmasına neden olmuş. En son polis ve diğer arkadaşlar ilgileniyordu. Bunun dışında bir olay görmedim.

O olayı görmedim ama can sıkıcı gibi görünüyor.Fark ettiğim Deniz fenerinin yakınlarında yaşını almış bir amcamız düştü. Sıkı yakın ve yavaş gitmek konusunda deneyimsiz arkadaşların sebebi ile. Hoş amca sonra gaza gelip bağıra kıza hızlanıp aldı eski yerini. eski toprak bu olsa gerek

Surus guvenligini tehlikeye atan o kadar cok saygisiz kullanici vardi ki. Bir de cekilis esnasinda numarayi duydum duymadim muhabbeti. Acikcasi cok utanc vericiydi. Ama yine de keyif aldigimi soyleyebilirim. Dernek baskani Murat Bey de cok guzel konusma yapti. Hepsine ayri ayri tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri