eksikler kusurlar vs. olabilir ama ben çok keyif aldım, ikinci köprüden geçme şansını yaşadım, umarım boğaz köprüsünden artık yayalar ve bisikletlilierin geçeceği günleri de görürüz, umarım köprüler imkanlar dahilinde yayalara açılır, bu arada ben de az kalsın bir vaka oluyordum, köprü girişine yakın, küçük bir bisikletçimizle babasının arasına telefonla foto çekme esnasında girecektim, benim hatamdı dalgınlık yaşadım, bir an ön frene dokundum ve bisikletim takla attı neyse ki ben atmadım, ayaklarım yerdeydi, bisikletin arkasının ön tarafıma düştüğünü gördüm, ufak tefek şeyler hariç neyse ki ben ve bisikletim zararsız atlattık. Eleştirecek çok önemli bir şey yoktu, sadece iki konu vardı, birincisi herkes kafasına göre hızlandı yavaşladı, aşırı olmasa da hızlı gidenler, kaldırımı kullananlar vardı, ikincisi ise köprüde durmayın dendiği halde durmayan yoktu, ben mecburen bisiklete bir bakmak amacıyla durdum ama asla durarak foto, selfie falan çekmedim, kafa kamerası ile kayıt yaptım. Bunlar organizasyonun değil de bizim insanlarımızın umursamazlığı diyebilirim.
bir nokta var ki, çekilişi umursayan arkadaşlar, bence olayın özünü kaçırıyor, bu etkinliğin amacı ne, çekiliş için mi geldiniz oraya? amacımız kullandığımız bisikletler için farkındalık yaratmak, bisiklette trafikte var demek ya da insanlara özendirmek değil mi? yani büyük konuşmayım ama cidden bana çıksaydı başarılı ama fakir bir çocuğu sevindirmek için kullanacaktım, kazananların durumunu bilemiyorum, ihtiyaç sahibi miydi? neyse karıştırmaya gerek yok, alan gitti ama ben etkinliği çok önemsedim, umarım her sene daha kalabalık olur, keşke bisikleti olan herkes katılsa ama ben oralarda olacağım.
bir kaç kare ekleyim.
@firestone ben çok gördüm siz denk gelmemişsiniz, bir iki değil grup halinde çekinenler bile vardı.