Scudo Sports

Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı TÜYAP’TA 14-17 Nisan 2016

Dün fuardaydım.pek yazacak birsey yok aslında.bisikletli sayisiyla orantılı görüntü vardı.bisiklet cumhuriyetinde pırlanta bir arkadaşla sohbet ettim,arkadaşın adı Zafer, inanilmaz keyif aldım.Delta standı gezip,görülecek konumda ayrıca esenyurt anka dernegini ozellikle taktir ettim yolları açık olsun.ama carraro firması beni cok şaşırttı, 105 setli 062 sordum ama fuarra getirmemişler, şasırdım.her ne kadar fuar alani bos olsada israrla destek olma afına fuara gidelim, destek olalim, eş dostla kalabalık katılımda bulunmak ileri seneler için kesin faydası olur. Ben kismen cok memnun oldum.

Scudo
Bugün iş çıkışı uğramaya çalışacağım. Toplam 20 katılımcı var sanırım (klüpler dahil) yinede destek olmakta fayda var gidip.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Yaklaşık 30 dakikada tüm fuarı gezebilirsiniz. Yapılacak ekstra bir şey yok maalesef.

Geldim gördüm ve gidiyorum :) fuar ile ilgili yorum yapmak istemiyorum :)

Gruplara alan ayırmak için mail atın denmişti. Geri bile dönülmedi maile :krktm: Dernek müthiş :acpsnr:

Bugün öğleden sonra fuardaydım açık söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım. Hem katılımcı açısından hemde stand kuran satıcı ve derneklerden açısından ilginin az olduğunu söyleyebilirim. Max 30-40 dakika da dolaştık çünkü çok fazla birşey yoktu.
Cyclist dergisinin standına bakınırken oradaki görevli ile sohbet etme imkanım oldu ve eksik sayılarımı ücretsiz alabileceğimi söyledi. Eksik olan 4 sayımı aldım. Hem kendisine hemde cyclist dergisine teşekkürlerimi sunuyorum.

yok mu fotoğraf çeken

@Samet Horasan o zaman sana direk carraro crs 610 tavsiye ederim ki... tam aradigin bi sey yolda birakmayacak cinsten saglam ve ileride rahatca talep bulabilecwk bi model.

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
@Onur İstanbul
Evet, adam gibi düzenleyemiyorlarsa hiç düzenlemesinler daha iyi...

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Büyükçekmece yerine daha merkezi bir yerde yapsalar nasıl olurdu? Madem katılım az yer sıkıntısı da pek olmazdı. Seneye Lütfi Kırdar'da yapılsın bence.

Giden arkadaslar, kask aksesuar vs. bulunuyor mu fuarda ? gitmisken bosa gitmeyelimo_O

Bisiklet'in yanısıra ayrıca Boat Show ve Spor ve Sağlık fuarı da var. Bugün oraya gittiğimde bisikletten çok şişirilmiş vücutlar gördüm diyebilirim. Her gün mü öyle yoksa sadece bugüne özel yarışma mı vardı bilemiyorum. Lakin fuarın en aktif bölümü kesinlikle Spor ve Sağlık kısmıdır diyebilirim.
Pekin bisikletle ilgili neler var? Bisiklet var(CNR'a göre az), aksesuar var(çok az), bisiklet grupları var, dernekler var, Romanya'dan gelen bir bisiklet markası var, elektirikli bisiklet teknolojisi var, Metro bisiklet kargosu tanıtımı var, bisiklet sürüş alanı var, ücretsiz dergi var... Vakit varsa bunlar gezilebilir. Sağlık bakanlığının da ücretsiz bir kaç uygulamasının olduğunu da söylemeyi unutmayalım.

@Aydın A. aşağıdaki resim hangi standta çekildi?

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/12993568_10154198013692871_8471368590650482320_n-jpg.64453/

Oğlumla ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    131,5 KB · Okunma: 44
  • image.jpeg
    image.jpeg
    155,8 KB · Okunma: 43
  • image.jpeg
    image.jpeg
    163,1 KB · Okunma: 43
  • image.jpeg
    image.jpeg
    100,3 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: Osman Yener
@ogundemir
Tern metin bisiklette var,evet satış yapılıyor.
Ama birşey dikkatimi çekti,tern link b 7 modelini inceledim,bende dahon vybe d7 var ternin gidon katlanma yeri çok kötü geldi yay tutuyordu vede çok emanet duruyordu ,sadece bu modelemi özgü yoksa ternlerin bütün sistemi aynımı

Geri