Scudo Sports

Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı TÜYAP’TA 14-17 Nisan 2016

Scudo
Cyclist Türkiye Nisan sayısının içinde fuar davetiyesi de var.İlgilenenlere duyurulur...

Online davetiye alalım,eşe,dosya fuarı tavsiye edelim.Talep arttıkça katılımcı firmalarda artacaktır.

@Ahmet KAYA

@Asusmune
Digru tabi. Ama biraz gec kalindi sanki.

@cihan cambaz
Fuar uzun soluklu maraton gibidir.ileriki yılları kast ettim.Tuyapta yapılmıs olmasının bile ayrı manası vardır.

Şu linke bakmalısınız sanırım. (link)

@Bülent Kavakkoru liste baya artmis. Bence fena katilim degil.

@caner1405 bilgi iyi oldu. Katilim gecen hafyaya gore yuzde 300 artmis nerdeyse

Fuarin en iddiali firmasi Delta bisiklet oldugunu gosteriyor. Kendilerini tebrik ediyorum.

genelde Deltanın ürünleri var.Delta olmasa fuar olmayacaktı sanırım :)

Arkadaşlar Fuar Davetiyeleri gelmiştir. Delta Bisiklet Kızıltoprak ve Delta Bisiklet Ankara şubelerinden ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Ayrıca bugün itibari ile internet alışverişi yapan bütün arkadaşlara da 2 şer adet yollanacaktır

bilginize

Fuar tanıtım sitesinde online davetiye diyor. Oraya kayıt oldum mailime bir numara gönderdi. Kapıda kimlik ve bu numarayı gösterin dyor. Sizin bilgisini verdiğiniz başka birşey mi?

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Arkadaşlar ilk mesajımda da dediğim gibi Delta Bisiklet Ankara Emek veya İstanbul Kızıltoprak mağazalarından davetiyelerinizi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ayrıca kargo yapılmayacak sadece internet alışverişleri yapan olursa bu tarihe kadar o kargoların içerisine koyulacak. Kendi aranızda birilerini organize ederseniz topluca da alabilirsiniz

bana da bi adet bilet yollanmış delta bisikletten,samsunda oldugum için gidemicem. Birine verebilirim yani böyle bişe mümkünse

@ulas ne zamandan sonra yapılan alışverişlerin içine koyulucak abi?

Online olarak bilet temin edebiliyorsunuz. (link)

@ulas sitede baktım seçenek yoktu 18 yaş altı katılmıyor mu fuara?

Bisiklet fuarına nasipse Samsundan geleceğim.Sabiha Gökçen' de ineceğim :) Tüyap baya uzak.En hızlı en kolay nasıl gidebilirim ?

Geri