Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi / 04 Mayıs 2014 Pazar / www.avrasyabisikletgezisi.com

Halk sürüşünün startının verileceği Balmumcu Barbaras meydanında Bisiklet kiralanacak en yakın yer yine aynı caddede olan Bike & outdoorr mağazsıdır. Kiralanan Mtb tarzında 15 civarı bisikleti , her zaman firma girişinde durur. Yaz sezonunda genelde pazar günleri açmazlar. Yarış günü açık olup olmadıklarını , ve telefonla kiralık bisiklet rezerve edip etmediklerini sorarsanız iyi olur.

(link)

Spor A.Ş. her sene bir icat çıkartıyor. Önceki senelerde start verilen parkın içinde kurulan stantdan forma ve numara alınabiliyordu. Fatihten teslim etmekteki israrda neyin nesidir. ?

Zaten geçen yıllarda yapılan tüm protestolar , organizasyonun baştan savma , bisiklet sporuyla alakası olmayan uygulamalarının sona erdirilmesi için yapılmıştır. İstanbul küçük bir şehr değil ki her katılımcı Fatihe gelebilsin. Protesto edilecek bir mevzuu daha..Seneye parmak izide almaya kalkarlarsa şasırmam.

Scudo
@Cömert

Tüm dünyada yapılan spor organizasyonlarının tamamı, tek merkezden göğüs-sırt numarası dağıtımı yapmaktadır. Geçen senelerde uygulanan start noktasındaki dağıtım, kötü görüntülere ve kargaşaya sebebiyet verdiğinden bu sene tek merkezden ve organizasyon öncesinde dağıtma kararı alınmıştır. Gelecek seneler için info@sporas.com.tr adresine dilek ve şikayette bulunabilirsiniz.
Yapılan protestoları yanlış değerlendirdiğinizi düşünüyorum. Protestoların amacı alınan kayıt ücretinin kaldırılması için yapılmıştır. Hiçbir bisiklet severin köprüden geçen bir organizasyonun iptaline yönelik düşüncesi olduğunu sanmıyorum...
Ayrıca kişisel görüşüm olarak, Avrasya Bisiklet Gesizi'nin baştan savma olduğunu düşünmüyorum, tam aksine katılımcıların belirli noktalardan İETT araçları ile start noktasına taşınmasıyla, sporcuları takip eden ambulansları ve finish alanında kumanya-su dağıtımı ile diğer organizasyonlardan bir adım önde olduğunu düşünüyorum, saygılar

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
Ben kalkıpta uzaklardan İstanbula geleceğim, birde yanımda bisikleti binbir zahmetle getireceğim, bir o kadarda masraf yapacağım, üstüne üstük birde paramı vereceğim...Bende onların imkanlarından faydalanmak istemiyorum. Kendi haklarımla ücretsiz olarak etkinliğe katılacağım, köprü geçişini gerçekleştireceğim. Organize edenleri kınıyorum buradan. İSTEYEN forma vs. imkanların haricinde de etkinliğe katılabilir diye bir cümle ekleyememişler. Çok ayıp. hep çıkarlar öncelikte...

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Spor A.Ş' ye yazdığım mesaj ve gelen cevap...

http://img.tapatalk.com/d/14/04/29/y7y8ere6.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/04/29/2esu3edu.jpg

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Beyler ;
ben 2 arkadaşımla birlikte organizasyona katılım için kayıt yaptırdım.
Ücret konusu dediğiniz gibi hoş değil ama onlarıda anlıyabiliyorum yoksa herkez kayıt yaptırırdı, zaten ücretsiz olsa idi kayıt şimdiye çoktan dolmuşu hatta konunun açıldığı gün dolmuştu.
Benim size sormak istediğim daha önce bu organizasyona katılan varmı aranızdan, çünkü kask zorunlu imiş lakin benim arkadaşlarda kask yok, kara kara düşünüyoruz alırlarmı kasksız diye?

Madem katılımcı sayısını belirlemek üzere yapılıyor, o halde 1 kuruş yapsınlar neden 20 TL?
Hiç tatmin edici gelmedi.

@Ahmet F.ELBİR geçen sene bir sürü kasksız insan vardı. Hepsi de geçip gittiler. Ama doğrusu sizin de bildiğiniz gibi kask takmaktır.

@Uğur S.

Bende tatmin olmadım ama bir yerde organizaysondan toplanan ücretin bir hayır işinde kullanılacağını okumuştum. Böylece bunun da doğru olmadığını öğrendim...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Katılımcı sayısını belirleyip, ona göre organize olmak ve aksaklıkları telafi edebilmeyi amaçlamak" bahanesi külliyen yalan.
Amaç bu olsaydı, para toplamaya gerek kalmazdı hiçbir şekilde. Yine kayıt yaptırmayı zorunlu kılar, Fatih'te ki yerlerinden de 1-2 Mayıs tarihinde numara almayı mecbur bırakırdın. Oraya kadar gidip de kayıt yaptırarak sıra numarası alacak adam zaten ciddi ciddi katılacak demektir. Bunun başka bir anlamı var mı?

Toplanan bu ücretler için, bi' "organizasyonun selameti için" diyorlar, sonra kalkıp "bilmem nereye bağış" diye çevirmeye çalışıyorlar. Amaçları belli de bunu nasıl hasır altı edebilecekleri konusunda oldukça yetersiz durumdalar.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
tatavaya gerek yok. kayıtsız kuyutsuz ücretsiz olarak 12'de barbaros bulvarında olacağız herkesi bekleriz. hatta organizasyonu düzenleyen spor aş ye caddebostan'da güzel bir et yemeği bile ısmarlayabilirim bendensiniz.

bu arada verdikleri numarayı organizasyon boyunca kayıt altına almadıkları gibi caddebostan bitişinde kaydını tutmuyorlar. yani etkinliğe gelsende gelmesende 1. bitirsende kimsenin haberi olmuyor. hepsi hikaye 20tl şahane.

barbarosun başındaki toplanma alanında bangır bangır çaldığın müzik insanları rahatsız etmiyor orada vereceğin kayıt numarası rahatsız ediyormuş bak bak.

Geçen yaz Velonotte etkinliğine katılmak isteyen herkes etkinliğin internet sitesinden kayıt yaptırmıştı ve hiçbir ücret ödemeden katılımcı sayısı belirlenmişti.
Ve ilginç yanı etkinliği düzenleyen Sergey yurtdışından gelmiş ve hiç kimseden sakal istememişti :)

pazar günü bende katılacağım, barbarostan.
herhangi bir kayıt ile uğraşmayı düşünmüyorum.
en fazla dön buradan derler, dönerim ne yapayım :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Oraya gideriz, o etkinliğe de beleş gireriz kimse de bir şey diyemez.

Kayıtsızlardan biri de benim. Gerekirse orada buluşup organize olalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL YANİ ANLAMADIM 20 TL YE SEMBOLİK Mİ DİYORLAR.. YUHHHH. BUNLAR NE KADAR MAAŞ ALIYORLAR ACABA. HALKIMIZIN DİKKATİNİ ÇEKMEK ÇOLUK ÇOCUK YAŞLI GENÇ KATILMAK İÇİN HERKES 20 TL VERECEK ÖYLE Mİ! BİR DE UTANMADAN ORGANİZASYONA KATILACAK KİŞİLERİ BELİRLEMEK DİYORLAR HADEEEE GEL DE ÇILDIRMA. AVRASYA HALK KOŞUSUNU NASIL SAYIYORLAR ACABA MERAK ETTİM BAK! arkadaşlar özür dilerim sinirlendim biraz ben de konuyla alakalı mail atacağım tur of turkey 2014 yetkililerine.

tshirtümüz yok ama bisikletimiz var yetmez mi? :)

valla öyle 20 kağıt felan dinlemedik biz dernek ile geldik ve para vermeden geçtik epey insan orada bağırdı çağırdı ayrıca burada o firmayı zati sevmem söylemeyeyim
tişort veriyor 20 lira alıyor ve böylelikle 20 liraya geçiyorsunuz köprüyü ,san fansiskoda 24 saat millet bisiklet ile köprüden geçer ,ora başka bura başka tabi,bi gün daldım köprüye ve ekip beni çevirdi işin komik tarafı beni polis zannettiler kafada kep polis şapkası gibi idi ve rayban gözlükler var idi ,bu üke kafada köprüyü geçecekte bende görecem ha belki 1000 yıl sonra köprüden bedave geçeriz ,,,maşallah ve de inşallah

barbarosta saat kaçta olmak gerekir?
ben anadoludan kadıköy - beşiktaş yaparım diye düşünüyorum.

@alperK
Anadolu yakasındakiler için şöyle bir etkinlik var;
(link)

Geri