Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi / 04 Mayıs 2014 Pazar / www.avrasyabisikletgezisi.com

sırt numarası v.s. dağıtımını anadolu yakasından katılanlar için kadıköyde dağıtımı yapılamaz mıydı? kartal dan fatih'e gidip gelmek ölüm. 5 dk lık bir iş için tüm günü yolda harcayacağız.

• Beğen
Tepkiler: HikmetYılmaz
Scudo
@nihat yildir

Nihat bey yazdığınızdan sizin de katılacağınızı anlıyoruz. Kartal'dan gidecekler var demektir.
Bu işlemlerin anadolu yakasında da bir noktadan yapılması çok daha iyi olur. Naçizane önerim bu konuda SPOR A.Ş.'ye telefon ve mail atarak baskı yapmak. 3-5 kişi isterse elbette ki kimse birşey yapmaz? Ama birçok kişi bu konuda istekte bulunursa kali alınmaması abes olur. Belki de sonuç verir. Denemeden bilemeyiz...
Ben de bugün kayıt yaptım. Nüfus cüzdan fotokopisi ile yakınınız alabilir diyenler vardı? SPOR A.Ş.'yi arayıp teyit etmedim ama eğer doğru ise bir kişi diğerlerinin sırt no vb. alınacak malzemelerini alabilir. Haliç metrosunda çalışan arkadaşım var. onunla konuştum bugün benim belgemi alır mısın diye? Ben kendim alamayacak olursam ona aldırmaya çalışacağım.

ben 10 kere aradım parkta dağıtım yapıldı bu senede böyle olsun çalışan var ben tek başına yaşıyorum işsiz güçsüz bir arkadaşımda yok git buradan al diye mecburen 1 mayısta artık
birde alamazsanız olmaz katılamazsınız diyorlar :D

Olması gereken; bir büyükşehir belediyesinin (İBB) desteği ile gerçekleştirilen etkinliklerin ücretsiz olmasıdır. Doğal olanı budur.
Ancak olan ise; bu etkinliğin ücretli olmasıdır. Garip olan da işte budur.
Yani hem "sponsor" adı altında ismini yazdıracaksın her tarafa hem de yarışmacılardan para alacaksın. Bu durumda tek dertleri reklam!
1973 yılında yapıldığı zaman Boğaz Köprüsü maliyeti karşıladıktan sonra geçişlerin ücretsiz olacağı sözü verilmiş halka. Peki gerçekleşti mi? Hayır.
Peki bizler ne zaman haklarımızın bilincinde olarak hakkımızın peşinde koşacağız?
Neyin parası bu? Ödeyen 2000 kişi olunca tüm usulsüz ihalelerde olduğu gibi bu organizasyonda da cebinden 1 kuruş çıkmadan etkinlik düzenleyen büyükşehir de ihya olacaktır.
Mesele zihniyet meselesidir. Eğer siz bu şehirde bisiklet kültürünü yaymaya çalışıyorsanız o zaman mevcut yanlışlara da başkaldıracaksınız.
Ve sadece bu konuda bile fikir birliği edilmiyorsa, para ödemeyi yanlış bulanlara karşı "organizasyonu baltalamak" tadında yorum yapılarak karşısında duruluyorsa ben samimi bulmuyorum kusura bakmayın.
Bizim köprümüzden, araba ile geçerken bile para ödemememiz gereken köprüden bir de bisikletle geçerken bizden para alıyorlarsa kimse bu belediye zihniyetinden samimiyet beklemesin.
Ve evet eğer 2000 katılımcı diyorlarsa ve kimse para ödemezse yine o etkinliği yapmak zorunda kalırlar ve bir daha da paralı yapamayacaklarını anlarlar.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
20 TL ücret alıması bencede gereksiz belediyenin sponsor olması gerektiğini düşünüyorum, sonuç olarak bsikleti herkese sevdirmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Belediye sponsor olsun. İsteyen formalarını giysin, numaralarını taksın, köprüyü geçip kumanyasını alsın. Bedeli isteniyorsa da ödesin. Buna lafım yok. Burada "sihirli" kelime "isteyen"..

20 TL vermek, tshirt giyip kumanya yemek istemeyen diğer amatör bisikletçilerin toplu halde köprüyü geçimi engellenmesin ama.

Şu olayı da bir rant kapısı haline getirmesinler, allah aşkına.

yaş sorunu yapmaları yanlış olmuş

göğüs numarası 2-3 mayıs tarihlerinde (cuma-cumartesi) yapılacaktır. bilginize

göğüs numaralarını, kayıt yaptıran kişinin kimlik fotokopisi ile bir başkası alabilmektedir...

@salih gokmen

20 tl ücret konusu... tamamen sembolik olup fake kayıt yaptırılmasını önlemek, gerçek katılımcı sayısını bulmak ve bu sayıya göre otobüs, tşört ve kumanya, yani sayıya yönelik kalemlerin tespiti içindir. özellikle otobüs ile start yerine hangi semtten ne kadar katılımcının olduğu ve o bölgeye gönderilecek otobüs sayısının tespiti için gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
ben katılacağım arkadaşlar geçen yıl katılamamıştım bu sene deneyeceğiz bakalım ama sporaş nin sitesinden yaptığım araştırmada 2012 yılındaki geliri TESYEV e bağışlamışlar bu linki
reklam gibi görünmesin ben de karşıyım para alınmasına sırf bu yüzden 5 senedir Avrasya maratonuna katılmıyorum bir nevi protesto amacı
(link)

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
bende katılmak istiyorum ama birde kalk git fatihe numara al :eek:ut:

Kacak girmek isteyenlere izin verilmiyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lafta geçen sene de kaçaklara izin vermiyorlardı ama millet elini kolunu sallaya sallaya geçti köprüden. Kimse de bir şey yapmadı.

@Sefa.

ondan sonra caddebostana inebiliyoruz dimi :D bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum yaş sınırı :(
ordan da direk caddebostan finish çizgisine yakın bir yerde izlerim.

Kalabalık olursak izin vermeme şansları olmaz. Hem bisikletçiler için etkinlik düzenleyeceksin, hem de bisikletçileri sokmayacaksın. Önceki senelerde izin verildiğini okudum. Bence gidip orada bulunmamız gerek. İzin vermeseler bile varlığımızla protesto ederiz bu durumu. Zaten nereye kadar izin vermeyecekler, peşlerine takılıp sürsek ne yapacaklar yani, kovacak, üzerimize atlı süvarileri salıp bizi boğaza dökecek halleri yok, değil mi? :)

start çizgisi nerede kaçak olarak dalarız kovalicak halleri yok ya,kovalasalarda yakalayamazlar,basar gideriz o kargasada anlamazlar

Matara suluk filan dagitilacakmi yollarda eskisi gibi:) ?

Geçen yıldan bir video. İlla ben para vermeden katılmak istiyorum diyorsanız Yıldız üniversite girişinde bekleyip oradan başlanabilir. Ya da önceki yıllardan tshirtü olanlar onu giyip katılabilir. Para alınması mantıksız geliyor diğer taraftan da engelliler için toplandığı söyleniyor. Durum aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali. Ben 2012 de katılmıştım o yıl numara ve tshirtler toplanma noktasında dağılıtmıştı. Bu yıl neden böyle bir değişiklik yapılmış çok enteresan ve de mantıksız.

Merhaba,

Bisikleti olmayıp kiralamak isteyenler için start noktasına yakın yerlerde bisiklet kiralama durumu olacak mı bilgisi olan var mı?

Geri